COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajat Nations Leaguen kolmostasolle - näin arvokisapaikka voi aueta

11.10.2017 - 15:12:23


Euroopan jalkapalloliitto UEFA teki keskiviikkona maakohtaiset ryhmäjaot tulevaan Kansojen liigaan eli UEFA Nations Leagueen. Suomi on odotetusti kolmanneksi korkeimmalla tasolla C-divisioonassa.

Kansojen liigassa pelaa yhteensä 55 Euroopan maata, jotka on jaettu neljälle eri tasolle. A-ryhmässä pelaavat Euroopan parhaat maat eli Saksan, Espanjan ja Italian kaltaiset maat. Suomi on kolmannella tasolla.

Suomen kanssa C-divisioonassa pelaa ainoana toisena pohjoismaana Norja. Muut Huuhkajien kanssa samassa divisioonassa pelaavat maat ovat Unkari, Romania, Skotlanti, Slovenia, Kreikka, Serbia, Albania, Montenegro, Israel, Bulgaria, Kypros, Viro ja Liettua. Yhteensä C-tasolla pelaa 15 maata.

Suomen maajoukkueen seuraava haaste on vuoden 2020 EM-karsinnat sekä Nations League. Vaikka Suomi ei saavuttaisikaan karsinnoista paikkaa EM-kisoihin, voi paikan saavuttaa Nations-liigasta, jossa maat on jaettu neljään eri tasoryhmään. Jokaisesta tasoryhmästä kisapaikan saa paras maa, joka ei onnistunut saavuttamaan paikkaa EM-karsinnoista.

EM-karsintalohkot ja Nations-league -lohkot arvotaan joulukuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14