COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

USA:n futislegenda: "Tätä ei voi hyväksyä millään muotoa"

12.10.2017 - 06:54:36


USA koki karmean pettymyksen jalkapallon MM-kisojen karsinnassa tiistaina. Lohkojumbo Trinidad & Tobago kukisti USA:n kotonaan 2-1.

Kun Panama ja Honduras voittivat samaan aikaan omat ottelunsa, niin USA:n MM-unelma tuhoutui. USA oli päässyt jokaiseen MM-lopputurnaukseen vuodesta 1990 lähtien.

- Me kaikki tiedämme, että urheilussa voi tapahtua mitä tahansa. Tappiot kuuluvat siihen. Mutta se, että ei ymmärretty todella mitä oli panoksena, oli todella masentavaa ja suoraan sanottuna tuota oli todella vaikea katsoa, USA:n maajoukkuelegenda Landon Donovan latasi The Dan Patrick Show -urheilukeskusteluohjelmassa.

Donovanilla on toiseksi eniten maaotteluita USA:n pelaajista ja jaetusti eniten maaleja. Hän lopetti maajoukkueuransa 2014 ja koko pelaajauransa 2016.

USA:lle olisi riittanyt tasapeli ottelusta Trinidad & Tobagoa vastaan, koska sillä oli selvästi parempi maaliero kuin Panamalla ja Hondurasilla.

- MM-paikan ei pitäsi koskaan riippua yhdestä maalista Trinidadia vastaan. Aikaisemmin historiassa meidän piti tehdä sellaista, mutta mielestäni ne päivät ovat jo takana, Donovan jatkoi.

USA hävisi MM-karsinnan viimeisessä vaiheessa kotonaan Meksikolle ja Costa Ricalle.

- Tätä ei voi hyväksyä millään muotoa. Jos ei pysty voittamaan enempää otteluita kotona, eikä pysty voittamaan Trinidadia ottelussa, jolla on merkitystä meille, mutta ei heille, niin ei ansaitse päästä MM-kisoihin, Donovan jyrisi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n uusi tähtihankinta debytoi

18.9.2018 14:11:58

 

 

 

 

Tapparalle kivenkova vahvistus

18.9.2018 13:10:01