COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tämä merkitsee paljon uralleni ja koko elämälleni" - Tanskan sankari intoili MM-paikasta

15.11.2017 - 09:09:16


Edellisellä kerralla ulkopuolelle jäänyt Tanska palaa jalkapallon MM-kisoihin. Asia varmistui, kun Tanska murskasi tiistaina Irlannin vieraissa 5-1.

Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt maalittomaan tasapeliin. Tanskan sankariksi nousi toisessa kamppailussa hattutempun tehnyt Tottenhamin keskikenttäpelaaja Christian Eriksen.

- En tee hattutemppuja kovin usein, joten tämä on uskomatonta. Oman maan vieminen MM-kisoihin kolmella maalilla playoff-vierasottelussa tulee merkitsemään paljon uralleni ja oikeastaan koko elämälleni. Tämä on iso juttu ja olen todella iloinen, Eriksen hehkutti Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Eriksen sai luonnollisesti suitsutusta myös Tanskan päävalmentajalta.

- Eriksen oli fantastinen tänään. Hän inspiroi kaikkia jätkiä ympärillään. Kun hänelle antaa pallon, niin jotain tapahtuu. Tuo oli ero joukkueiden välillä, maailmanluokan pelaaja. Kaikilla MM-kisoihin pääsevillä joukkueilla on sellaisia pelaajia, Åge Hareide ylisti.

Irlanti meni johtoon vain kuuden minuutin pelin jälkeen. Tanska käänsi tilanteen edukseen jo ennen taukoa.

- Emme ottaneet paineita (tappioasemasta), yritimme pelata, saimme paikkoja ja saimme maalit. Viiden maalin tekeminen Irlantia vastaan ei ole kovin yleistä. Olin yllättynyt, että Irlanti pelasi timanttimudostelmalla keskikentällä ja kahdella hyökkääjällä. Se antoi paljon tilaa Eriksenille keskikentällä, Hareide jatkoi.

Euroopan MM-karsinnat ovat nyt paketissa. Kisoihin selvisivät Belgia, Englanti, Espanja, Islanti, Kroatia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Serbia, Sveitsi, Tanska ja isäntämaa Venäjä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!