VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mitä ihmettä? Argentiinan liitto yrittää puuttua Lionel Messin peluutukseen

13.2.2018 - 20:35:45


Jalkapallon MM-kisat pelataan ensi kesänä Venäjällä. Kisojen yksi suosikki on eittämättä Argentiina, joka jäi katkerasti MM-hopealle 2014 Brasilian kisoissa.

Argentiinan ykköstähti on tietysti maailman parhaaksi pelaajaksi mainostettu Lionel Messi. Argentiinan jalkapalloliitto haluaa tietysti kisoihin huippuvireisen Messin.

- Toivon, että kaikki pelaajat tulevat kisoihin siinä kunnossa, missä he tällä hetkellä ovat. Sergio Agüero pelaa upeasti ja Messi on aina parhaimmillaan, Argentiinan jalkapalloliiton puheenjohtaja Claudio Tapia sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Tapia kertoi, että liitto on ollut yhteydessä Messiin ja tämän seuraan FC Barcelonaan, joka on matkalla ylivoimaiseen Espanjan mestaruuteen. Liitto on pyytänyt, että Messi pelaisi hieman vähemmän, jotta hän ei väsyisi ennen MM-kisoja.

- Tämä on todella tärkeää johtoryhmälle ja valmennukselle. Olemme olleet yhteydessä Messiin ja pyytäneet, että hän pitää itsestään huolta ja pelaisi vähemmän, Tapia sanoi.

Argentiina on tulevan kesän kisoissa todennäköisesti viimeistä kertaa "kultaisen sukupolven" joukkueella. Seuraavissa MM-kisoissa Messi olisi jo 35-vuotias.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!