NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uusi huhu Zinedine Zidanesta - onko tässä mestarivalmentajan uusi pesti?

12.6.2018 - 17:41:32


Zinedine Zidane yllätti tänä kesänä, kun hän jätti päävalmentajan tehtävät Real Madridissa voitettuaan kolme Mestarien liiga-mestaruutta putkeen.

Nyt Zidane nauttii lepäämisestä, mutta uusi pesti voi odottaa jo kulman takana. Zidanea ollaan huhuttu Ranskan maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi Didier Deschampsin tilalle. Pesti tulisi kysymykseen siinä vaiheessa, jos Ranska pettäisi MM-viheriöllä. Zidane myönsi kontaktin maajoukkueeseen, mutta kiire asialla ei ole.

- Olen nostanut jalat ylös ja olen tällä hetkellä tyytyväinen. En tiedä, mitä aion tehdä, Zidane sanoi urheiluvälinevalmistaja Adidaksen tilaisuudessa Saint Denisissä, Pariisissa.

- Tärkeintä on se päätös, minkä olen tehnyt. Loppu katsotaan myöhemmin. En tiedä kauanko aion olla jalkapallosta sivussa, Zidane jatkoi.

Nykyinen Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps uskoo, että Zidane luotsaa vielä jonain päivänä Ranskaa. Kaksikko oli yhdessä voittamassa pelaajina Ranskan edellistä MM-kultaa 1998 ja EM-kultaa 2000.

- Nyt hän varmasti haluaa vain levätä ja olla rakkaidensa kanssa. Sen jälkeen hän tulee varmasti vielä jonain päivänä valmentamaan Ranskaa, Deschamps sanoi viime kuussa.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)

Lähde: ESPN.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!