VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Malinen nimesi Suomen U19-joukkueen EM-leiriryhmän – mukana kaksi uutta pelaajaa

13.6.2018 - 12:48:30


Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt Minihuuhkajien leiriryhmän, joka kokoontuu Vaasaan 21.-24. kesäkuuta.

Suomi leireili viimeksi kesäkuun alussa kohdaten Montenegron U20-maajoukkueen kahdesti. Tuloksena oli tasapeli ja tappio.

- Se leiri antoi paljon informaatiota muun muassa pelipaikkojen suhteen. EM-kisoissa tulemme kuitenkin kohtaamaan Montenegroa kovempia joukkueita. Testaaminen jatkuu, Malinen kertoo Palloliiton sivuilla.

Uudesta leiriryhmästä löytyy kolme maalivahtia. Robin Källman nousee ensimmäistä kertaa mukaan Malisen aikakaudella. Puolustuksessa ei tapahdu muutoksia, mutta keskikentällä nähdään uusi tuttavuus.

- Keskikenttäpelaajista mukaan on kutsuttu Alexander Bradley, joka on ollut mukana poikien maajoukkueissa nuorempana. Olen keskustellut hänen kanssaan ja on mielenkiintoista nähdä hänen pelaavan nyt meidän ympäristössä.

- Ylimmistä pelaajista nostaisin esille Onni Valakarin, joka otti oikein jämäkästi paikkansa viime leirillä. Niklas Jokelainen on ollut aiemmin varalla tähän joukkueeseen. Hän on onnistunut liigassa ja viimeksi U18-poikien Baltic cupissa. Kehitystä on tapahtunut selvästi, Malinen toteaa.

Brentfordia edustava Marcus Forss ei saavu leirille. Hänen EM-kisapaikkansa on kuitenkin jo varma.

Minihuuhkajat kohtaa leirillä Suomen U18-maajoukkueen.

EM-kisat käydään heinäkuussa Vaasassa ja Seinäjoella.

Katso Suomen leiriryhmä alla näkyvästä tviitistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!