VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jalkapallon MM-ennakko: Uudistunut Englanti haastaa Belgian "Kultaisen sukupolven"

13.6.2018 - 21:44:46


Jalkapallon MM-kisat alkavat huomenna torstaina. G-lohkossa kohtaavat "ikuiset alisuorittajat" Belgia ja Englanti.

Belgialta on odotettu jo jonkin aikaa menestystä, sillä kasassa on maan historian kenties kovin runko. Englannin menestystä on jo moni kyllästynyt odottamaan. Käymme seuraavassa G-lohkon ennakkoasetelmat läpi.

Belgia:

Vahvuudet:

Kaikki osa-alueet ovat kunnossa: yksi maailman parhaita maalivahteja Thibaut Courtois, hyvä puolustus, vaikuttava keskikenttä ja hyvä hyökkäys. Materiaalin perusteella Belgian pitäisi olla yksi kultasuosikkeja.

Heikkoudet:

Jos Belgian kovassa ryhmässä on yksi heikko osa-alue, niin se on puolustus. Varsinkin nyt, kun Vincent Kompany on kärsinyt loukkaantumisista. Puolustus ei ole heikko, mutta kalpenee muun ryhmän vahvuuksien rinnalla.

Arvio:

Menee heittämällä jatkoon ja on todennäköisesti lohkovoittaja ennen Englantia. Sen jälkeen Belgian turnaus on täysi arvoitus. Pelaajamateriaali voisi riittää jopa maailmanmestaruuteen, mutta todennäköinen MM-kulta ei missään nimessä ole.

Englanti:

Vahvuudet:

Hyökkäyksessä löytyy vaihtoehtoja. Harry Kane on yksi maailman parhaista maalintekijöistä ja Marcus Rashford, Raheem Sterling ja Jamie Vardy kestävät myös vertailun. Maalinteon pitäisi sujua. Varsinkin, kun valmentaja Gareth Southgate haluaa pelata ennakkoluulottomasti.

Heikkoudet:

Englannin puolustus on verrattain aika kokematon. Gary Cahill tuo kokemusta, mutta hänen uran parhaat vuotensa ovat jo takana. Cahill on kuitenkin takuuvarma suorittaja, joillaista kaivataan. Paineet ovat myös valtavat. Painaako historian painolasti liikaa?

Arvio:

Menee kohtuullisen helposta lohkosta jatkoon ja taistelee lohkovoitosta Belgian kanssa. Pudotuspeleissä pystyy selvittämään vielä ensimmäisen kierroksen, mutta todennäköistä on, että lähtö tulee viimeistään puolivälierissä.

Panama:

Vahvuudet:

Puolustaa erittäin hyvin ja kurinalaisesti. Monet runkopelaajat ovat pelanneet jo vuosia yhdessä, joten pelaajat tuntevat hyvin toisensa.

Heikkoudet:

Maalinteko on varmasti vaikeaa. Panaman kärkipelaajat ovat jo liian iäkkäitä.

Arvio:

Panama on todennäköisesti jo kahden pelin jälkeen varmuudella ulkona jatkopeleistä.

Tunisia:

Vahvuudet:

Viimeisen vuoden ajan Tunisian otteet ovat olleet rohkaisevia. Tasainen ja kypsä ryhmä vailla suuria tähtiä.

Heikkoudet:

Tunisian selvästi paras maalintekijä Youssef Msakni loukkaantui MM-kisojen alla ja nyt ryhmässä ei ole kunnon maalintekijää. Se on massiivinen takaisku.

Arvio:

Pelaa kolme erittäin tylsää ottelua ja putoaa jatkosta.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Suurmäen MM-kulta Saksaan!

23.2.2019 17:19:54

 

 

 

”Taikuri” palaa TPS:n nippuun

23.2.2019 16:42:35