NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MM-kisoissa vaihtopelaajalta historiallinen esitys – Venäjä hullutteli maaleilla

14.6.2018 - 19:53:46


Jalkapallon MM-kisojen ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Saudi-Arabia ja isäntämaa Venäjä. Venäjä aloitti täydellä pistepotilla voitettuaan peräti 5-0.

Kun pelattiin 12. minuuttia, MM-kisojen ensimmäinen maali syntyi. Kulmapotkun jälkitilanteessa Aleksander Golovin keskitti vasemmalta, ja Juri Gazinski nousi komeaan, maalin arvoiseen puskuun.

Myöhemmin Venäjä koki epäonnea. Tärkeä pelaaja Alan Dzagojev loukkaantui. Hänen tilalleen 24. minuutilla tuli Denis Tsherishev.

Tsherishev näytti pian, ettei hän ole turha kaveri. Pari minuuttia ennen taukoa hän sijoitti 2-0-maalin saudien puolustuksen oltua pahasti myöhässä. Tsherishevistä tuli MM-kisojen historiassa ensimmäinen vaihtopelaaja, joka tekee maalin kisojen avausottelussa.

Toisella jaksolla Venäjä iski vielä kolmesti. Artem Dziuba puski tilanteeksi 3-0. Keskittäjä oli avausmaalin tapaan Golovin. Tsherishev viimeisteli toisen henkilökohtaisen maalinsa kauniilla takanurkkavedolla. Lopuksi Golovin pääsi maalitilastoon.

Vaikka voitto oli Venäjälle leveä, Saudi-Arabian esitys ei ollut toivoton. Joukkue pystyi hallitsemaan pelitilanteita pitkiäkin aikoja, mutta konstit loppuivat hyökkäyskolmanneksella.

Ottelu pelattiin Luzhniki-stadionilla Moskovassa. Lohkossa pelaavat lisäksi Uruguay ja Egypti. Joukkueet kohtaavat perjantaina. Muut perjantain ottelut ovat Marokko-Iran ja Portugali-Espanja.

Jalkapallon MM-kisat, Moskova, avausottelu 14.6.2018

Venäjä - Saudi-Arabia 5-0 (2-0)
12. Gazinski 1-0
43. Tsherishev 2-0
71. Dziuba 3-0
90+1 Tsherishev 4-0
90+4 Golovin 5-0


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26