VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Videotarkistus pelasti – Ruotsi avasi MM-turnauksen voitolla

18.6.2018 - 16:39:42


Jalkapallon MM-kisojen neljännen päivän avausottelussa kohtasivat Ruotsi ja Etelä-Korea. Ottelu päättyi Ruotsin 1-0-voittoon.

Avauspuoliaika mentiin Ruotsin hallitessa, mutta tauolla lukemat olivat 0-0. Muun muassa Ruotsin Marcus Berg sai useamman hyvän maalintekopaikan, mutta hänen yrityksensä jättivät toivomisen varaa. Sinikeltaiset olivat mennä johtoon ensimmäisen 45-minuuttisen lopussa, kun Viktor Claesson pääsi puskemaan hyvältä etäisyydeltä, mutta miehen pusku painui niukasti yli Etelä-Korean maalin.

Etelä-Korea oli iskeä avausmaalin toisen puoliajan alussa, kun Koo Ja-Cheolin pusku oli yllättää Robin Olsenin, mutta pallo pysähtyi lopulta sivuverkkoon.

Ruotsin turnauksen ensimmäisen maalin ja ottelun voittomaalin sai iskeä kapteeni Andreas Granqvist, joka pääsi laittamaan pallon verkkoihin rangaistuspotkusta 65. minuutilla. Rangaistuspotkun hankki Claesson. Tuomio ei syntynyt heti, vaan ottelun erotuomari käytti hyväkseen VAR-tekniikkaa, jonka avulla pallo vietiin pilkulle, kun tuomari huomasi rikkeen videolta.

Etelä-Korean loppukiri jäi lopulta löysäksi, ja Ruotsi sai lasketella helppoon voittoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!