VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Harry Kane pelasti Englannin häpeältä

18.6.2018 - 22:54:04


Englannin urakka jalkapallon MM-kisoissa oli alkaa isolla pettymyksellä Tunisiaa vastaan, mutta lopulta Harry Kane pelasti Kolme Leijonaa.

Kane nousi esiin jo ottelun alussa. Ottelua oli pelattu vain hieman päälle 10 minuuttia, kun Englanti sai kulmapotkun. John Stones pääsi hyvästä paikasta puskemaan, mutta Tunisian maalivahti Mouez Hassen venyi vielä tähän palloon huikeasti. Kärkimies Harry Kane oli kuitenkin ensimmäisenä irtopallossa ja siivosi pallon verkkoon. Kane sai näin MM-kisoille sen alun, mitä hän janosi. Tottenhamin maalitykki ei onnistunut kaksi vuotta sitten EM-kisoissa, mutta nyt tuli onnistuminen heti alkuun. Se nostaa varmasti kapteenin itseluottamusta.

Tunisia koki heti perään valtavan takaiskun, kun maalivahti Hassen loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään kentän. Tilalle maaliin tuli Farouk Ben Mustapha.

Seuraavaksi oli kuitenkin Englannin vuoro pettyä. 35. minuutilla Englannin puolustaja Kyle Walker aiheutti sydämentykytyksiä Englannin faneille. Walker osui boksin sisällä Fakhreddine Ben Youssefia kyynärpäällä ja Ben Youssef otti tilanteesta kaiken ilon irti ja lensi teatraalisesti nurin. Pallo vietiin pilkulle vähintäänkin kyseenalaisin perustein.

Rankkaria ampumaan tullut Ferjani Sassi sijoitti pallon varmasti alanurkkaan, vaikka Jordan Pickford aavisti oikeaan suuntaan. Kyseessä oli MM-kisojen ensimmäinen afrikkalaismaan tekemä maali tämän vuoden turnauksessa.

Toisella jaksolla Englannin tekeminen näytti pitkään tuskaiselta, kunnes lopulta jälleen Kane nousi esille. Englanti sai ottelun loppuhetkillä kulmapotkun ja Kane oli unohtunut vapaaksi takatolpalle. Kane puski pallon tyylikkäästi verkkoon etukulmasta. Näin Kane vastasi koviin odotuksiin ja pelasti kahdella maalillaan Englannin häpeältä.

Maanantaina lohkon suosikit Belgia ja Englanti voittivat maanantaina ottelunsa ja maat ovat odotetusti lohkonsa kärjessä.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)

MM-kisojen tulokset maanantaina:
Ruotsi-Etelä-Korea 1-0
Belgia-Panama 3-0
Tunisia-Englanti 1-2


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!