VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sadattuhannet suomalaiset lyövät vetoa jalkapallon MM-kisoista

19.6.2018 - 10:29:09


Maailman seuratuin urheilutapahtuma, jalkapallon MM-kisat innostaa suomalaisia, vaikka Suomi ei ole kisoissa mukana. Vedonlyöntiyhtiö Betsson teetti ennen kisoja tilastollisesti edustavan verkkotutkimuksen tuhannelle suomalaiselle ja kysyi muun muassa sitä, aikovatko nämä lyödä vetoa MM-kisoista. 10 prosenttia vastasi kysymykseen kyllä.

- Kymmenen prosenttia suomalaisista tarkoittaa siten käytännössä satojatuhansia suomalaisia vedonlyöjiä. Se on hurja määrä, ja luonnollisesti MM-kisat näkyvät kasvavina pelivaihtoina myös Betssonilla, kertoo Head of Marketing Jussi Nurmi.

Markkinatutkimusyhtiö Kantar TNS:n tutkimuksessa selvitettiin myös, missä suomalaiset katsovat MM-pelejä ja minkälaisen tarjoilun kera. 46 prosenttia vastanneista ei aikonut katsoa lainkaan. Katsovista 45 prosenttia kertoi seuraavansa pelejä kotonaan, 9 prosenttia mökillä, 5 prosenttia urheiluravintoloissa ja pari prosenttia töissä.

- Mielenkiintoinen havainto oli, että nuorimmista [18-24-vuotiaat] vastaajista peräti lähes joka viides aikoi nauttia peleistä mökillä. He ovat selkeästi aktiivisimpia myös sporttiravintoloiden asiakkaina, Nurmi kertoo.

Entäpä kisaeväät? Yleisin valinta oli sipsit, joka viidennellä. Karkki maistuu 12 prosentille vastaajista, samoin kotiruoka. Makkaraa popsii pelinautintona vain joka kahdeskymmenes, alkoholia joka kymmenes.

MM-jalkapallon lohkoanalyysitlöytyvät osoitteesta http://content.betsson.com/fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolves paineli jatkoon FA Cupissa

17.2.2019 17:03:37