VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Senegal yllätti Puolan MM-jalkapallossa - isot virheet maksoivat paljon

19.6.2018 - 19:56:24


Senegalista tuli tiistaina jalkapallon MM-kisojen ensimmäinen voitokas afrikkalaismaa, kun maa kaatoi H-lohkon ottelussa Puolan 2-1-lukemin.

Senegal oli jo avauspuoliajalla pirteä ja meni ottelussa 1-0-johtoon. Senegal siirtyi pelin 38. minuutilla johtoon onnekkaasti. Senegal sai pallon toimitettua boksin rajalta kohti maalia ja Puolan Thiago Cionek oli jalkoineen epäonnekkaasti välissä ja ohjasi pallon omaan maaliin. Samalla varmistui se, että kaikissa alkulohkojen avauspelissä on nähty maali tämän vuoden MM-kisoissa.

Toisen kerran Senegal iski tunnin kohdalla. Puola pelasi korkean pallon alas ja maalivahti Wojciech Szczesny tuli kauas omalta alueeltaan vastaan. M'Baye Niang haistoi mahdollisuuden, ohitti puolustuslinjan ja Szczesnyn ja karkasi vapaasti maalintekoon. FC Torinon pelaaja sai laittaa pallon tyhjään maaliin.

Puola ilmoittautui vielä pelin 86. minuutilla. Kamil Grosicki lähetti hyvän vapaapotkun boksiin ja Grzegorz Krychowiak puski pallon komeasti verkkoon. Puola taisteli tämän jälkeen vielä vimmatusti, mutta Senegalin puolustus kesti ja näin Senegal otti avausvoiton.

H-lohkossa nähtiin tiistaina myös toinen yllätys, kun Japani kaatoi Kolumbian 2-1. MM-kisoissa pelataan tiistaina vielä isäntämaa Venäjän ja Egyptin välinen ottelu.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!