VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kisaisäntä Venäjä tekee tylyä jälkeä MM-kisoissa - iskenyt jo kahdeksan maalia!

19.6.2018 - 22:50:24


Kisaisäntä Venäjästä sanottiin ennen jalkapallon MM-kisoja, että maa on kenties kaikkien aikojen surkein kisaisäntä MM-kisojen historiassa. Venäjä nappasi tiistaina kuitenkin toisen peräkkäisen voittonsa kisoissa, kun Egypti kaatui 3-1-lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli vielä hyvin tarkkaa pelaamista, eikä mikään viitannut maalijuhliin. Toisella jaksolla Venäjä sai aikaiseksi kuitenkin todellisen tehohetken, mihin kamppailu myös ratkesi.

Venäjän avausmaali oli onnekas. Toisen jakson alussa Roman Zobnin laukoi tulisesti kohti maalia ja pallo kimposi Ahmed Fathyn jaloista omaan maaliin.

Pian tämän jälkeen Venäjä osui jo toistamiseen. Mario Fernandes syötti ja Denis Cheryshev pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon. Kyseessä oli Cherysheville jo kisojen kolmas maali. Hän johtaa yllättäen koko turnauksen maalipörssiä.

Hanat aukesivat tämän jälkeen aivan totaalisesti, sillä vain hetki 2-0-osuman jälkeen lukemat muuttuivat jo 3-0:aan. 62. minuutilla Venäjä sai kaukaa vapaapotkun ja pallo tuli boksin rajalle Artem Dzyuballe, joka harhautti Egyptin puolustajat näyttävästi ja iski pallon tyylikkäästi verkkoon.

Egypti sai vielä pientä lohtua 73. minuutilla, kun Mohamed Salahia rikottiin ja tähtipelaaja itse pääsi kaventamaan rangaistuspotkusta tilanteeksi 1-3.

Venäjä on aloittanut kisat todella mallikkaasti. Maa on mättänyt MM-kisoissa jo peräti kahdeksan maalia, kun avausottelu Saudi-Arabiaa vastaan päättyi Venäjän 5-0-voittoon. Tällaisiin tuloksiin ei kukaan ennen kisoja uskonut edes Venäjällä.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!