VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tanskan kapteeni linjasi: Ronaldo ja Messi voivat voittaa yksin MM-kultaa

21.6.2018 - 11:26:37


Jalkapallon MM-kisojen lohkovaihe on edelleen kesken, mutta silti spekulaatiot siitä, ketkä kohtaavat kisojen loppuottelussa käyvät jo kuumina.

Tanskaa MM-kisoissa kipparoivalla Simon Kjaerilla ei ole antaa kysymykseen suoraa vastausta, mutta joku haju hänellä asiasta on.

- Tässä vaiheessa on vaikea sanoa yhtä suosikkia. Näen Espanjan, Ranskan, Saksan sekä Brasilian suosikkeina. Heillä kaikilla on kärkitason joukkue, mutta mitä tahansa voi tapahtua, kun pelataan pudotuspelivaiheessa, tanskalaiskippari sanoi Goalille.

- Näiden ulkopuolella näen kaksi suosikkia. Messi ja Ronaldo ovat poikkeuksia. He ovat selvästi edellä kaikkia muita jalkapallossa, Kjaer linjasi.

Kjaer edustaa seurajoukkuetasolla La Ligan Sevillaa, joten hän kohtaa kauden aikana maailman parhaat pelaajat monta kertaa.

- Olen nähnyt heidät läheltä monta kertaa tällä kaudella ja kumpikin heistä voi voittaa maalleen maailmanmestaruuden yksin, Kjaer pamautti.

- Jalkapallo on tietysti joukkuepeli, mutta nuo kaksi pelaajaa ovat niin loistavia ja heillä on kyky voittaa jalkapallo-otteluita. Se voi johtaa koko turnauksen voittoon, Kjaer sanoi.

Portugali ja Ronaldo ovat aloittaneet MM-turnauksen Messin Argentiinaa vakuuttavammin. Ronaldo on iskenyt MM-turnauksessa jo neljä maalia. Messi epäonnistui avausottelussa ja Argentiina jäi 1-1-tasapeliin Islannin kanssa. Tänään torstaina Messillä on mahdollisuus nostaa omaa sädekehäänsä, kun maa kohtaa Kroatian.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!