VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Messi ei ole mikään Maradona” - Veronilta viiltävä analyysi

25.6.2018 - 12:21:44


Lionel Messi ei tule koskaan nousemaan Argentiinassa vastaavalle jalustalle kuin kansallissankari Diego Maradona. Tätä tähdentää myös Argentiinan takavuosien tähtikaartiin lukeutunut Juan Sebastian Veron.

Veron jakaa saman näkemyksen monen muun kanssa: Messi on mahtava pelaaja, mutta hänellä ei ole sellaista johtajuutta ja karismaa, mitä Maradonasta parhaimmillaan huokui.

- Voin sanoa tämän varsin selvästi pelattuani molempien kanssa: Messi ei ole mikään Maradona, Veron lataa Gazzetta dello Sportissa.

- Maradona oli maajoukkueen liikkeelle laittava voima ja pelaaja, johon voit aina luottaa. Messi on puolestaan ujo poika, jolla ei ole edes tarkoitusta olla johtaja. En kyseenalaista hänen teknisiä taitojaan, vaan pikemmin luonnettaan, Veron jatkaa.

Argentiina on tiistaina pakkovoiton edessä Nigeriasta, mikäli se mielii pitää toiveitaan yllä jatkopaikasta.

MM-kisojen tämän päivän kattaus sisältää neljä ottelua, eli A- ja B-lohkot huipentavat Saudi-Arabia-Egypti, Uruguay-Venäjä, Espanja-Marokko, sekä Iran-Portugali.

Uruguay ja Venäjä ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa A-lohkosta. B-lohkossa puolestaan Espanja ja Portugali häärivät kärjessä neljällä pisteellä ja samalla 4-3 -maalierolla. Iranilla on koossa kolme pistettä. Marokko on nollilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!