NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Minihuuhkajilla kova vastus tänään - Norja-pelin liput loppuunmyyty

19.7.2018 - 10:17:42


U19-pojat kohtaavat EM-kotikisojen lohkovaiheen toisessa ottelussaan Norjan. Pelin pääsyliput on jo loppuunmyyty.

Kisojen avauksessa Suomi koki tappion Italialle.

- Pelattiin tosi hyvä matsi ja saatiin paljon tilanteita, joista olisi voinut tehdä maalin. Peli oli hyvä, mutta tuloksen vuoksi jäi tietysti pettynyt fiilis, kertoi Suomen maalivahti Rasmus Leislahti Helsingin Sanomille.

Norja on tehnyt karsinnoissa selvää jälkeä ja ottelut ovat olleet suurinumeroisia.

Alkukarsinnoissa maa kaatoi Montenegron 3-0 ja Albanian 7-1. Toinen kisajoukkue Ukraina vei voiton maalein 2-1. Jatkokarsinnat Pål Arne Johansenin suojatit avasivat murskaavalla 1-6-tappiolla Hollannille. Joukkue kuitenkin kasasi rivinsä oppikirjamaisesti ja voitti kestomenestyjän Saksan 5-2.

- Norja teki siis karsinnoissa yhteensä lähes neljä maalia per ottelu. Heidän joukkueessaan on erittäin paljon hyökkäysosaamista ja pelitapa on hyvin hyökkäävä. Kyseessä on myös sinnikäs joukkue, joka näkyy siinä, että he ovat tehneet paljon maaleja otteluiden lopussa, Suomen U19-maajoukkueessa vastustajan tarkkailusta vastaava Teemu Eskola kertoi Palloliiton sivuilla.

Norjan maaliero oli karsintojen kuudessa ottelussa peräti 22-15.

- Norja ei muuttanut systeemiään juurikaan karsinnoissa ja mehän kohtasimme heidät viime syksynä (0-4-tappio). He pelasivat silloinkin juuri näin. Vaikuttaa siltä, että heillä on selkeä sapluuna, jota he toteuttavat ottelusta toiseen. Mutta emme pääse heidän harjoituksiin tai palavereihin, joten tietenkin mitä tahansa saattaa tapahtua, Eskola muistuttaa.

Suomen maalivahtivalmentajat Antti Niemi ja Eemeli Reponen ovat tarkkailleet norjalaismaalivahti Julian Faye Lundin pelaamista ja onko hänen otteissaan osa-alueita, joihin Suomi voisi iskeä.

- Tässä turnauksessa ei pelaa yhtään huonoa pelaajaa, sama koskee maalivahteja. Toki tyylejä on monenlaisia ja tässäkin turnauksessa on maalivahteja, jotka pärjäävät erilaisilla ominaisuuksilla. Olemme purkaneet tämänkin osa-alueen ja antaneet hyökkäyspään pelaajille infoa siitä miten he voisivat eri tilanteissa toimia, Niemi kommentoi.

- 16-alueen puolustaminen on olennaisessa osassa palautteen annossa ja vastustajan tarkkailussa. Sen lisäksi olemme seuranneet Lundin roolia ja tekemistä pelinavaamisessa.

Ottelu alkaa Seinäjoella klo 18.30.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!