NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fantastista Huuhkajat! Kansojen liiga jatkui 2-0-voitolla Kreikasta Tampereella!

15.10.2018 - 23:37:19


Suomen jalkapallomaajoukkueen lentokeli jatkui maanantaina Tampereella Kansojen liigassa. Suomi kaatoi Kreikan 2-0 ja tarrasi jo vankasti kiinni C-liigan 2. lohkon voittoon. Lohkovoitto tarkoittaisi pudotuspelipaikkaa Kansojen liigassa, minkä kautta olisi mahdollisuus edetä vuoden 2020 EM-kisoihin.

Suomi ratkaisi pelin heti toisen jakson alussa. Toista puoliaikaa ei ehditty pelata edes yhtä minuuttia, kun Suomi siirtyi 1-0-johtoon. Suomi iski terävästi ja Kreikan puolustus sähläsi pallon Pyry Soirille, joka viimeisteli varmasti Suomen voittomaalin. Soiri oli lähellä tehdä ottelun loppupuolella myös toisen maalin, mutta tällä kertaa hän ampui maalin yli. Lopullinen niitti syntyi 89. minuutilla. Robin Lod teki fantastisen esityön ja tähän peliin avaukseen noussut Glen Kamara tuikkasi 2-0.

Suomi pelasi vahvasti myös avausjaksolla, vaikka Teemu Pukin loukkaantuminen vaikeuttikin selvästi hyökkäyspelaamista. Suomi pelasi kuitenkin vahvasti vasemmalta puolelta ja Jere Uronen tuki hienosti Huuhkajien hyökkäyksiä.

Suomi on aloittanut Kansojen liigan fantastisesti. Suomi on pelannut nyt neljä ottelua ja voittanut ne kaikki maalierolla 5-0.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53