NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Totuus PSG:n hyökkääjäkaksikon väleistä? Edinson Cavani sukitti maaottelussa Neymarin

17.11.2018 - 10:18:40


Brasilia ja Uruguay kohtasivat ystävyysottelussa myöhään perjantai-iltana Emirates Stadiumilla. Brasilia voitti ottelun lukemin 1-0, kun tähtipelaaja Neymar onnistui rangaistuspotkusta vartti ennen peliajan täyttymistä.

Neymar kohtasi ottelunsa seurakaverinsa Edinson Cavanin. Kaksikon välillä nähtiin ottelun loppuhetkillä mielenkiintoinen tilanne, kun Cavani rappasi ilkeästi Neymarin tämän kikkaillessa kentän vasemmalla laidalla. Neymar jäi tilanteen jälkeen totuttuun tyyliinsä kierimään maahan.

Cavani lähti ensiksi tilanteen jälkeen kuljetukseen riistetyn pallon kanssa, mutta sitten tuomari lopulta vihelsi tilanteesta vapaapotkun Brasilialle ja nosti uruguaylaiselle keltaisen kortin. Cavani meni tarjoamaan Neymarille auttavaa kättä, mutta brassi ei katsonut päinkään joukkuekaveriaan. Tilanne paljasti ehkä kaksikon todelliset välit. Heidän välillään on ollut ennenkin konflikteja. Hyökkääjät muun muassa riitaantuivat siitä aikoinaan, kumpi saa laukoa PSG:n rangaistuspotkut.

Voi olla, että kärkimiesten kinastelu tulee päätökseen pian, sillä Neymaria on huhuttu viime aikoina paljon Real Madridiin ja Cavania puolestaan Napoliin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21