NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv pystyy pelaamaan Italia-ottelussa – "Kippari on ihan ok kunnossa"

20.3.2019 - 10:09:14


Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv on kärsinyt loukkaantumisista, mutta keskikentän luottomies tullaan näkemään kokoonpanossa Huuhkajien EM-karsinta-avauksessa tulevana lauantaina, jolloin Suomi kohtaa Italian.

Sparv vahvisti Palloliiton verkkosivuilla, että hän on tarpeeksi hyvässä kunnossa.

- Kippari on ihan ok kunnossa, Sparv kertoi.

- Alkuvuoteni on ollut haasteellinen. Pelasin Qatarissa ja sitten ensimmäinen virallinen peli Midtjyllandissa meni ihan hyvin. Sen jälkeen on ollut vähän vaikeaa, selkävamma piti pari viikkoa sivussa kentältä. Nyt olen treenannut ja pelasin cupin ottelussa topparina. Olen ihan hyvässä iskussa.

Italia on lohkon kovin joukkue paperilla, ja se myös ymmärretään Suomen joukkueessa. Senpä vuoksi Huuhkajien menestystoiveet lepäävät vahvan puolustuspelin varassa.

- Me lähdemme otteluun puolustuspelin kautta, se on A ja O. Italia pitää palloa paljon, mutta sekä Portugalia että Puolaa vastaan heillä on ollut vaikeuksia hyökkäyspelissä. Jos pidämme oman muodon kasassa ja puolustamme joukkueena, niin meillä on hyvä sauma tehdä Italian elämä vaikeaksi.

- Ottelun alku on todella tärkeä. Italia haluaa näyttää kotiyleisölleen ja päästä kisoihin. Viimeiset pari vuotta ovat olleet heille hankalia, he tulevat varmasti motivoituneina pelaamaan meitä vastaan. On tärkeää, että pidämme alussa nollan. Sitä kautta saamme oman pelin pyörimään.

Italia ja Suomi iskevät yhteen Udinessa lauantaina. Ottelu alkaa kello 21:45 Suomen aikaa.

Lähde: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kapteeni-sparv-ottelun-alku-todella-tarkea


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!