NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Voitto lähes 50 000 euroa – imatralaismies löi EM-karsintapelien tauolla 11 kohteen live-vedon, jossa onnistui kaikki

11.6.2019 - 20:34:13


Imatralle osui maanantai-iltana melkoinen vetovoitto: 28-vuotias mies nimittäin asetteli peliyhtiö NordicBetillä jalkapallon EM-karsintapelien tauolla 15 eurolla peräti 11 kohteen liveveto-rivin – ja sehän osui, yli 3300:n suuruisella kertoimella, mikä tiesi 49 668 euron voittoa!

- Seurasin LiveTuloksista pelejä, ja ekan puoliajan jälkeen kelasin, että pakko laittaa "rekka" tulille.

Vedonlyöntiä ja kasinopelejä NordicBetillä harrastava imatralaismies tunnustaa, että usko ja siten myös ottelutilanteiden seuranta loppui häneltä pari minuuttia ennen pelien päättymistä.

Hänen lapullaan oli nimittäin Kosovon vierasvoitto Bulgariasta, ja peli näytti päättyvän 2-2. Mutta niin vain Kosovon Elbasan Rashani iski pallon maaliin lisäajan kolmannella minuutilla, mikä varmisti todellisen jättipotin osumisen Imatralle.

- Jalkapallon EM-karsinnoissa on näkynyt selvästi Suomessakin kasvanut kiinnostus maajoukkuetta kohtaan ja voidaankin puhua suoranaisesta vedonlyöntibuumista, iloitsee Head of Marketing Jussi Nurmi Betsson Groupilta, johon myös NordicBet kuuluu.

- Asiakkaiden aktiivisuus ja mielenkiinto olivat huippuluokkaa jääkiekon MM-kisoissa, mutta myös kesän perinteiset vedonlyöntilajit, kuten baseball ja pesäpallo, kiinnostavat suomalaisia myös tänä kesänä.

Futisrintamalla kesän päätapahtuma on tällä viikolla alkava Copa America.

- Copan huippuviihdyttävät matsit tarjoavat perinteisesti paljon live-pelattavaa. Peleissä riittää tapahtumia ja hienoja maaleja, Nurmi hehkuttaa.

Huuhkajat kohtaa tänään tiistaina EM-karsinnoissa Liechtensteinin, ja vedonlyöjät uskovat Suomeen erittäin vahvasti. Sen myötä Betssonilla on jouduttu madaltamaan kertoimia, ja Suomen voitto toisi rahat takaisin enää 1.1-kertaisesti.

- Lisäksi etenkin sitä on Suomessa veikattu erittäin aktiivisesti, että Teemu Pukki tekee tänään maalin. Tai pitäisi varmaan sanoa, että tänäänkin, Nurmi hymyilee.

Liechtenstein-Suomi starttaa tänään klo 21.45.

Lähde: Betssonin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL: Eeli Tolvanen farmiin

22.9.2019 23:08:26