NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien EM-taivalta helpottanut Kreikka rypee syvissä vesissä – "Ehkä kaikki pelaajat eivät ole maajoukkuetasoa"

12.6.2019 - 14:17:09


Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-karsintataival näyttää tällä hetkellä hyvältä.

Huuhkajat on voittanut neljästä ottelustaan kolme, hävinnyt ainoastaan Italialle ja kerännyt yhdeksän pistettä. Se oikeuttaa J-lohkon toiseen sijaan. Italia on piikkipaikalla 12 pisteellään.

Tällä hetkellä Suomen historian ensimmäinen arvokisareissu näyttää erittäin mahdolliselta. Varsinkin kun yksi Suomen pääkilpakumppaneista, Kreikka, on aloittanut karsinnat surkeasti.

Kreikka on voittanut neljästä ottelustaan yhden ja kerännyt vain neljä pistettä, jolla se jää lohkossa vasta viidenneksi. Sen viimeisin taaperrus nähtiin tiistaina, kun joukkue hävisi kotonaan Armenialle 2-3.

Kreikan heikot otteet ovat erinomainen uutinen Suomelle, sillä lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsevät ensi vuoden EM-kisoihin.

Kreikan suurimpiin tähtiin kuuluva Arsenalin Sokratis Papastathopoulos sanoi tiistain ottelun jälkeen, ettei vuoden 2004 Euroopan mestarin pelaajamateriaali ole tällä hetkellä riittävä.

- Ehkä jotkut ovat liian nuoria ja kokemattomia. Ehkä kaikki eivät ole maajoukkuetasoa, ja minäkin saatan kuulua siihen ryhmään, hän sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Syyttävä sormi on suunnattu luonnollisesti päävalmentaja Angelos Anastasiadisiin, joka ei aio erota pestistään heikkojen tulosten takia.

- Miksi eroaisin? Onko siihen syytä? Olen erittäin tyytyväinen joukkueeni esitykseen, mutta erittäin pettynyt tulokseen, hän sanoi ja sivalsi Papastathopoulosia:

- Uskon, että me pääsemme kisoihin. En ole luovuttaja. Jos herra Papastathopoulos ei usko (EM-kisapaikkaan), ehkä hänen ei pitäisi olla täällä, Anastasiadis päätti ja muistutti jaossa olevan vielä 18 lohkopistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!