NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markku Kanerva iloitsee Huuhkajien syvyydestä: "Positiivinen ongelma kaiken kaikkiaan"

13.6.2019 - 09:20:49


Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervalla on muitakin ilonaiheita kuin Suomen vahvat esitykset jalkapallon EM-karsinnoissa. Kanerva tuntuu löytäneen hyvää syvyyttä Huuhkajien ryhmään.

Tiistain Liechtenstein-voitossa Suomen jälkimmäisen maalin järjesteli kaksikko Lassi Lappalainen-Benjamin Källman.

- Kiva juttu, että nämä nuoret kaverit osoittavat, että he jatkossakin tulevat taistelemaan näistä avauksen paikoista, Kanerva iloitsi Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Lappalainen ja Källman täyttävät tänä kesänä 21 vuotta. Vaihdosta kentälle tullut puolustaja Leo Väisänen täytti 21 vuotta jo keväällä.

Lappalainen ja Källman ovat ehdokkaita tukemaan Teemu Pukkia Suomen yläkerrassa. Siellä on nähty myös sellaisia nimiä kuin Jasse Tuominen, Fredrik Jensen, Simon Skrabb ja Petteri Forsell.

- (Kokoonpano) riippuu aina vähän siitä, kuka meillä on vastassa ja mikä meidän pelisuunnitelma on. Se on hienoa, että meillä löytyy rosterista erityyppisiä pelaajia, mikä antaa minulle päävalmentajana vaihtoehtoja reagoida pelien sisällä ja pelien välillä, Kanerva sanoi.

Kesäkuun EM-karsinnoissa Suomen ryhmästä puuttuivat muun muassa loukkaantuneet Roman Eremenko, Thomas Lam ja Jensen. Joel Pohjanpalo on ollut pitkään sivussa, mutta on ilmeisesti toipunut vammastaan.

- Toivottavasti nämä kaverit, jotka ovat loukkaantuneita, pääsevät kuntoon ja aiheuttavat minulle päänvaivaa syyskyyn pelejä nähden, Kanerva jatkoi.

Tällaista "liikatarjontaa" Kanerva haluaa Huuhkajiin.

- Sitä mä toivon, positiivinen ongelma kaiken kaikkiaan, Kanerva hymyili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16