NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jatkuuko Pikkuhuuhkajien lento Pohjois-Irlantia vastaan? – "Meidän ainut tavoitteemme on voitto"

10.9.2019 - 11:27:25


Suomen alle 21-vuotiaiden miesten jalkapallomaajoukkue sai upean alun EM-karsintaurakalleen, kun Pikkuhuuhkajat kaatoi vieraissa Ukrainan 2-0.

Ukraina oli selkeä ennakkosuosikki ottelussa, sillä se juhli tänä kesänä 20-vuotiaiden MM-kultaa.

- Kun ajattelee millaisessa vireessä Ukraina on juuri nyt, eli voitti MM-kisat kesällä, niin kyllä tuo oli suurin yksittäinen maaotteluvoittoni. Emme myöskään saaneet näihin karsintoihin valmistautuessa liikaa voittoja, joten tällä tuloksella on iso merkitys pelillisesti ja itseluottamuksen kannalta. Tämä antaa meille paljon uskoa, sanoo Suomen kapteeni Aapo Halme.

Suomi yrittää jatkaa voittojen tiellä tänään Oulussa, missä Pikkuhuuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin.

- Ottelusta tulee aivan erilainen kuin Ukrainaa vastaan. Pohjois-Irlanti on suoraviivainen joukkue ja todella fyysinen, mutta luulisin, että me olemme taitavampia. Erikoistilanteet tulevat varmasti olemaan isossa osassa. Siitä voi tulla jopa vaikeampi taisto kuin Ukrainaa vastaan, povaa Englannin Mestaruussarjassa Barnsleyssa pelaava Halme.

- Olen jo lyhyenkin urani aikana huomannut, että hyvän ottelun jälkeen toinen peli voi olla vaikea. Sitä luulee, että voi jotenkin ottaa jalkaa kaasulta. Silloin pitää muistaa, miksi sen edellisen tuloksen saavutti. Eli kovalla työllä. Emme voi antaa ainakaan yhtään vähempää nyt. Meidän ainut tavoitteemme tiistaina on voitto. Minulle ei loppujen lopuksi ole niin väliä millaisella pelillä se tulee, kunhan vain saamme kolme pistettä. Se on näissä peleissä tärkeintä.

Suomen ja Pohjois-Irlannin välinen ottelu alkaa kello 19.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18