NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien hyökkääjä kertoo vaikeista hetkistään seurajoukkueessaan – "En ole tyytyväinen seuran toimintaan"

10.10.2019 - 12:15:53


Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuomisella on ollut vaikeaa seurajoukkuetasolla. Tuominen on kärsinyt loukkaantumisista ja peliajan vähäisyydestä.

Loukkaantumisesta toivuttuaan Tuominen löysi vireensä takaisin ja sai vastuuta mutta, Sitten yhtäkkiä asiat muuttuivat. Tuominen kertoi Suplan Week of Football -podcastissa tyytymättömyydestään seurajoukkueensa BATE Borisovin toimintaan.

- Jos ollaan rehellisiä, niin en ole tyytyväinen rooliini BATE:ssa. Tuntuu, että koko viimeinen vuosi on ollut yhtä pallottelua seuran sisällä. Ei ole ollut yhtään sellaista toimintaa, mihin kunnianhimoa omistava pelaaja olisi tyytyväinen, Tuominen kertoo.

Tuomisella oli mahdollisuus kesän siirtoikkunassa vaihtaa maisemaa. Aluksi tämä sopi Batelle, mutta yhtäkkiä asiat muuttuivat päälaelleen.

- Minulle sanottiin, että voit lähteä. Sitten kun minulle aukesi mahdollisuus lähteä niin yhtäkkiä en voinutkaan lähteä. Tämä on ollut tällaista edestakaisin meininkiä, Tuominen kertoo.

Siirron kariuduttua Tuominen alkoi löytää virettään takaisin ja sai sitä myöten vastuuta. Yhtäkkiä tapahtui jotain odottamatonta. Ka ilman mitään selittelyjä.

- Yhtäkkiä ilman mitään syytä istuinkin katsomossa seuraamassa pelejä, tämä viimeinen vuoteni on ollut niin sanotusti ailahtelevaa, Tuominen kertoo.

Vaikka Tuomisella on ollut seurajoukkueessa vaikeaa, niin maajoukkueen edustaminen on hänelle iso asia.

- Huuhkajissa pelaaminen on ollut minulle unelma pienestä pojasta asti ja, kun täällä saa olla mukana välillä pitää hieroa silmiä ja todeta, että siistiä olla täällä. Iso kunnia minulle, Tuominen kertoo.

Tuominen on suhteellisen tyytyväinen suorittamiseensa Huuhkajissa. Parantamisen varaakin riittää. Hyökkääjän maalitili ei ole vielä 14 A-maaottelussa auennut.

- Olen omaan tekemiseeni ihan tyytyväinen. Totta kai näin hyökkääjänä tuohon tehopuoleen pitäisi saada parannusta. Haluan tehdä maaleja ja olla rakentamassa paikkoja, Tuominen kertoo.

Tuomisen mukaan hyökkääjätilanne Huuhkajissa on positiivinen asia Pohjanpalon paluun myötä.

- Totta kai terve kilpailu on tervetullutta. Jollehan on vanha kasvo täällä ennen loukkaantumista ja yksi tehokkaimmista pelaajista. Hienoa, että saimme Jollen mukaan ja hän sai selätettyä vammansa. Jokainen haluaa kentälle päästessään näyttää, Tuominen toteaa.

Huuhkajilla on seuraavaksi edessä EM-karsintaottelut Bosnia-Hertsegovinaa vastaan lauantaina 12.10. ja Armeniaa vastaan tiistaina 15.10. Molemmat ottelut nähdään suorana Viasatilla, Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafreessä.

Lähde: Week of Football -podcast https://www.supla.fi/audio/3485745
Teksti: Jarno Piiroinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29