FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tänäänkö se tapahtuu, Huuhkajat? - "On jotenkin tuttu tilanne, nyt vain panokset hieman isommat"

15.11.2019 - 08:00:15


Tänään se saattaa tapahtua. Suomella on tilaisuus edetä historian ensimmäisen kerran jalkapallon arvokisoihin.

Huuhkajat isännöi Liechtensteinia Helsingissä perjantaina. Voitto sinetöisi Suomelle paikan ensi kesän EM-lopputurnaukseen.

Kun panokset ovat näin isot, niin Huuhkajien leirissä ei haluta alkaa keulimaan etukäteen, vaikka Suomi on selvä ennakkosuosikki ottelussa.

- Vaikea vastustaja. Puolustaa tosi hyvin joukkueena ja matalalla. Pitää olla kärsivällinen murtaessa puolustusta, pitää oma tasapaino ja olla hereillä vastaiskuissa. Siellä on muutama todella nopea kaveri, Suomen puolustaja Paulus Arajuuri näki Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi voitti oman lohkonsa ensimmäistä kertaa pelatussa Kansojen liigassa viime vuoden syksynä. Hyvä meno on jatkunut EM-karsinnoissa, joissa vain Italia on ollut Huuhkajille ylitsepääsemätön vastustaja.

- Itsellä on rauhallinen fiilis ja joukkueen sisällä näyttää olevan rauhallinen positiivinen fiilis. Viime vuonnakin hyviä kokemuksia Nations Leaguessa, pelattiin ratkaisevia otteluita siellä, auttaa meitä varmasti tässä tilanteessa. On jotenkin tuttu tilanne, vain nyt panokset hieman isommat, Huuhkajien puolustaja Albin Granlund sanoi.

Suomen jalkapallokansa on odottanut tätä hetkeä pitkään. Nyt nautiskellaan, mutta samalla pidetään itse ottelu mielessä.

- Pitää olla pää kylmänä, mutta totta kai nauttia, kuten aina nautitaan kun pelataan, mutta pitää olla fokus pelissä, mennä tilanne kerrallaan ja keskittyä. Lähdetään hakemaan nappisuoritusta pelistä ja toivottavasti saadaan se tulos mitä halutaan, Arajuuri jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39