FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joel Pohjanpalon loukkaantuminen todella pahaan saumaan – ”Nyt olisin saanut peliaikaa”

15.11.2019 - 11:35:30


Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on historiallisesta jalkapallon EM-karsintojen Liechtenstein-ottelusta sivussa perjantaina nilkkavamman takia. Pohjanpalo loukkasi nilkkansa maanantain harjoituksissa.

Vakavammasta vammasta ei ollut kyse, mutta pelaaminen Liechtensteinia vastaan olisi ollut liian iso riski.

Pohjanpalo oli noin vuoden sivussa nilkkavamman takia. Nyt vamma on toisessa jalassa, eikä onneksi vakava.

-Vanhan vamman voi unohtaa kokonaan. Se on kovaakin osumaa ottanut kuukauden ajan, eikä ole ollut mitään ongelmia sen kanssa, Pohjanpalo sanoi.

Seurajoukkueessaan Bayer Leverkusenissa Pohjanpalo on istunut penkillä. Se ei ole ollut epäluottamuslause.

- Valmentaja halusi nähdä, että pysyn treeneissä samalla tasolla päivästä toiseen. Meillä on kaksi hyökkääjää, joista toinen on Argentiinan maajoukkuehyökkääjä ja toinen tämän kalenterivuoden paras saksalainen maalintekijä. Kilpailu on aika suhteellisen kovaa, Pohjanpalo kertoo.

Toiset vaihtomiehet saivat vuoronsa ennen Pohjanpaloa. Sikäli Pohjanpalon loukkaantuminen tuli nyt todella pahaan saumaan, koska hän olisi tulevien viikkojen otteluissa Bundesliigassa todennäköisesti päässyt kentälle.

- Meillä on monta muutakin pelaajaa, jotka eivät ole pelanneet käytännössä ollenkaan. He ovat ansainneet näytönpaikkansa suoriutumalla treeneissä. Valmentaja sanoi minulle, että olen suoriutunut hyvin ja olisin tärkeä apu joukkueelle. Nyt olisin saanut peliaikaa.

Seurakavereilta Leverkusenista on tullut tsemppiviestejä. Huuhkajien harjoituksia tekonurmella on hämmästelty, koska norminurmella loukkaantumista tuskin olisi tapahtunut.

- Moni on pahoitellut loukkaantumistani. Moni on myös kiroillut, että tekiksellä (tekonurmella) olette treenanneet. Saksalaiset vihaavat tekonurmea yli kaiken. Yksikään jengi ei siellä pelaa tai treenaa tekonurmella. Niillä ei ole minkään näköistä arvostusta sitä kohtaan, Pohjanpalo sanoi.

Perjantain Liechtenstein-ottelussa Pohjanpalo tapaa tuttuja Sakasta.

- Meidän huoltajat lentävät perjantaina katsomaan meidän matsia, mikä on aika hieno homma. Kyllä siitä on paljon puhuttu seurassa. Moni on antanut tsemppiä. Harmi, etten pääse kentälle, hän paljasti.

Huoltajien matka Saksaan käynnistyi vitsistä.

- Me heitettiin Luken kanssa vaan vitsiä, että tulkaa kattomaan perjantai-iltana Helsingissä. Heillä oli kolme vapaapäivää ja päättivät ottaa lennot tänne ja tulevat tsekkaamaan matsia, Pohjanpalo paljasti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39