FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaikkia Huuhkajien EM-kisapaikka ei miellytä – negatiivisuus jyllää netin kommenttipalstoilla

16.11.2019 - 13:23:20


Suomessa on juhlittu maan historian jalkapallon miesten arvoturnauspaikkaa antaumuksella, mutta toisille kisapaikka näyttää tuovan myös pahaa oloa. Sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Iltalehden kommenttipalstoilla Suomen jalkapallomenestyksestä on vuodatettu negatiivisia kommentteja.

Nimimerkki Vihtahousu kommentoi Iltalehdessä seuraavasti:

"Suomi, tuo maailman onnellisin maa kuvautuu tässäkin loistavasti. Osaamme olla näinkin pienistä asioista aivan sekaisin vaikkemme ole vielä mitään voittaneet. Itseasiassa olisi mukava nähdä ulkomaalaisen median reaktio tähän karsinnanläpäisyriehaamme. Ne uutiset olisivat tosin hupiosastolla."

Nimimerkki Kuomanen71 ei puolestaan pitänyt juhlijoista Helsingin keskustassa:

"Voisiko potkupallohuligaaneille laittaa jonkun oman aitauksen, missä voivat riehua? Ihmisten sekaan niitä ei kaipaa kukaan".

Nimimerkki Setä Hämeestä paheksui yhdeksän miljoonan euron bonusrahapottia, jonka UEFA maksaa kisapaikasta:

"Raha se vain on kaikkien mielessä. Osalla potista saisi maksaa esimerkiksi juhlijoiden aiheuttamat siivouskulut. Tämmöisten pelien ja isojen turnausten järjestäminen aiheuttaa hiilijalanjälkeä eli ne voisi hyvin lopettaa. Tökkii lukea tätä yliampuvaa hehkutusta. Ihan kuin olisi voitettu maailmanmestaruus tai jatkosota. Pientä rajaa! Urheilu on muutokin yliarvostettua! Isot miehet potkii nahkakuulaa yhteiskunnan ylläpitämillä kentillä ja saavat siitä isot rahat, joista ei tietysti makseta veroja Suomeen. Ainahan rikkaat urheilijat kierrättävät rahansa ulkomaiden kautta, oli sitten jääkiekkoilija, potkupalloilija tai ralliukko!"

Toisia kommentoijia häiritsivät myös muutamat ulkomaalaistaustaiset Suomen maajoukkuepelaajat. Vieraskieliset nimet eivät miellyttäneet.

Huuhkajien avauskokoonpanon pelaajista seitsemällä oli suomenkielinen ja kahdella ruotsinkielinen sukunimi. Glen Kamaran vanhemmat ovat Sierra Leonesta ja Lukas Hradeckyn Slovakiasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!