FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liechtensteinin voitto tai Pukin hattutemppu olisi tietänyt miljoonatappioita peliyhtiöille

18.11.2019 - 17:20:20


Huuhkajat peittosi perjantaina odotetusti Liechtensteinin jalkapallon EM-karsinnoissa. Vedonlyöntiyhtiöissä tulosta jännitettiin jopa poikkeuksellisen paljon, sillä vierasvoitto olisi tarkoittanut tuntuvia tappioita - pelkästään Betssonilla tappioriski oli historiallisesti peräti miljoonan euron luokkaa.

Suomessa nimittäin intouduttiin pelaamaan poikkeuksellisen voimakkaasti Liechtensteinin voittoa - ilmeisesti niin sanotusti "kaiken varalta". Eli jos Kaikkien Aikojen Voitto olisi jäänyt Helsingissä Huuhkajilta ottamatta, olisi lohtua tullut edes rahojen muodossa. Vieraiden voiton kerroin putosikin alkuperäisestä 100:sta pelipäivään mennessä enää 28:aan.

Suomen kotivoitto tarkoittikin tilipäivää myös vetoyhtiöille, tosin täpärälle jäi sekin, sillä Teemu Pukin hattutempun puolesta oli vastaavasti pelattu niin paljon, että yksin se olisi kääntänyt pelin rahavirrat Betssonilla tappiolliseksi. Ja Pukkihan teki lopulta "vain" kaksi maalia 3-0-voitossa.

Tänään klo 21.45 Suomi kohtaa päätöspelissään Kreikan, ja Suomella on yllättävänkin paljon pelissä: Voitto tarkoittaisi sitä, että todennäköisesti Suomi saisi tulevan EM-kesän lohkoonsa yhden ennalta heikommin rankatun joukkueen.

Huuhkajien vireystila on kuitenkin kisapaikkajuhlien myötä pienoinen kysymysmerkki, ja esimerkiksi Jasse Tuominen ja Albin Granlund eivät ole pelikunnossa, joten Betssonilla Kreikkaa pidetään varsin selkeänä suosikkina kertoimella 1.90. Suomen voitto toisi rahat takaisin 4.5-kertaisesti ja tasapeli 3.40-kertaisesti.

Lähde: Betssonin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39