NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Englannilla tuttuja vastustajia EM-kisoissa - "Meidän täytyy hyväksyä se, että odotukset ovat muuttuneet"

1.12.2019 - 08:45:16


Englanti sai tuttuja vastustajia lohkoonsa ensin kesän jalkapallon EM-lopputurnauksessa. D-lohkossa pelaavat Englannin lisäksi Kroatia, Tshekki ja playoff-karsinnasta tuleva maa.

Englanti hävisi Kroatialle 2018 MM-kisojen välierässä, mutta voitti Kansojen liigassa Wembleyllä viime vuoden marraskuussa. Tshekki oli puolestaan samassa lohkossa Englannin kanssa juuri päättyneissä EM-karsinnoissa.

D-lohkon ottelut pelataan Lontoossa ja Glasgow´ssa eli Englanti pääsee tutulle Wembleyn viheriölle.

- Meidän täytyy luottaa kykyihimme ja ottaa haaste vastaan, mitä tahansa sieltä tulee. Uskon, että muut joukkueet ajattelevat samalla tavalla. Uskon, että (Euroopassa) on 8-10 huippumaata. Kun katsoo EM-kisojen historiaa, niin on paljon eri voittajia, Englannin manageri Gareth Southgate pyöritteli maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Odotukset ovat kovat Englannissa.

- Meidän täytyy hyväksyä se, että odotukset ovat muuttuneet aikaisemmasta. Näimme millaista se oli Venäjällä (2018 MM-kisat) kaksi vuotta sitten. Jos pystymme pelaamaan hyvin ja voittamaan otteluita, niin koko kansa innostuu. Se on jotain todella, todella erityista, Southgate intoili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!