Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Brasilialla yllättävää kompurointia olympiafutiksessa

25.07.2021 - 18:56:00


Jalkapallon miesten olympiaturnauksessa nähtiin sunnuntaina pelatulla toisella kierroksella yllätys. Olympiakultaa puolustava Brasilia jäi Norsunluurannikkoa vastaan maalittomaan tasapeliin.

Lopputulokseen vaikutti sekin, että Brasilian Douglas Luiz sai punaisen kortin. Ensin hän sai keltaisen kortin, mutta tuomio muutettiin VAR-videotarkistuksella.

Toisessa D-lohkon ottelussa Saksa otti pakkovoiton lyötyään Saudi-Arabian 3-2. Saksan on viimeisessä ottelussaan voitettava Norsunluurannikko päästäkseen jatkoon.

Turnausisäntä Japani nousi erittäin lähelle jatkopaikkaa voitettuaan Meksikon 2-1. Ranska päihitti Etelä-Afrikan 4-3 ja säilytti jatkomahdollisuutensa.

B-lohkossa Honduras voitti Uuden-Seelannin 3-2 ja Etelä-Korea murskasi Romanian 4-0. Kaikki lohkon joukkueet ovat kahden kierroksen jälkeen kolmessa pisteessä.

D-lohkossa Argentiina voitti Egyptin 1-0 ja Espanja Australian 1-0. Espanjalla on koossa neljä, Australialla sekä Argentiinalla kolme pistettä ja Egyptillä yksi piste.

Miesten olympiajalkapallon alkusarjan viimeiset ottelut pelataan keskiviikkona. Lohkojen kaksi parasta pääsee jatkoon.

Miesten olympiajalkapallossa pelataan alle 23-vuotiailla pelaajilla, mutta jokaisessa joukkueessa voi olla mukana kolme yli-ikäistä pelaajaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22