Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tanskassa riemuittiin jalkapallon MM-kisapaikasta - "Tällaisista asioista voi vain unelmoida"

13.10.2021 - 7:03:00


Tanskasta tuli tiistaina Euroopan karsinnan toinen maa, joka on lunastanut lippunsa jalkapallon MM-kisoihin Qatariin ensi vuonna. Kotikentällään pelannut Tanska löi Itävallan 1-0.

Puolustaja Joakim Mähle teki Tanskan ja ottelun ainoan maalin.

- Tämä merkitsee paljon. Tämä oli yksi parhaista illoista Parkenilla pitkään aikaan. Tämä on mahtavaa. Tämä ei ollut maailman kauneinta jalkapalloa, mutta onneksi kumpikaan joukkue ei pelannut hyvin. Tärkeintä on se, että voitimme ja leimasimme lippumme MM-kisoihin, Mähle intoili Kanal 5:lle Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivujen mukaan.

Tanska ei vain napannut MM-paikkaa, vaan otti sen tyylillä. Punavalkoiset ovat voittaneet kaikki kahdeksan MM-karsintaotteluaan.

- Tällaisista asioista voi vain unelmoida. Tämä on hullua. Tämä on valtava juttu minulle, valtava juttu joukkueelle, tanskalaiselle jalkapallolle ja Tanskalle. Kun katsoo joukkueen ikää ja taitoa, niin me tulemme vain kasvamaan. Meidän pitää vain pysyä nöyrinä ja pitää ajatukset kohdallaan, Tanskan keskikenttäpelaaja Pierre-Emile Höjbjerg säesti.

Saksa varmisti ensimmäisenä Euroopan maana paikkansa Qatariin maanantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08