Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Englanti kompuroi MM-karsinnassa, mutta itseluottamus on yhä kohdillaan - "Tällä ryhmällä pelaajia meidän täytyy saavuttaa jotain"

13.10.2021 - 7:30:00


Englanti joutui pettymään jalkapallon MM-karsinnassa tiistaina. Kotipyhätössään Wembleyllä pelannut Englanti jäi 1-1 -tasapeliin Unkaria vastaan.

Unkari meni avausjakson puolivälissä johtoon rangaistuspotkusta. Toppari John Stones toi Englannin tasoihin 37. minuutilla.

- Tuntuu siltä, että hukkasimme kaksi sarjapistettä, mutta emme tehneet tarpeeksi voittaaksemme ottelun. Emme pelanneet yksilöinä tarpeeksi hyvin, Englannin puolustaja Tyrone Mings manaili Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Unkari pelasi kesän EM-kisoissa "kuolemanlohkossa", mutta hävisi vain Portugalille. Ranskan ja Saksan se pakotti tasapeliin. MM-karsinnassa Unkari oli sen sijaan jäänyt kotonaan Englannin jalkoihin 0-4.

- Unkari pelasi todella hyvin. Huippumailla oli kesällä vaikeuksia tehdä maaleja heitä vastaan. He pelasivat Budapestissa (MM-karsinnassa Englantia vastaan) yllättävän avoimesti ja päästivät maaleja. Tänään heillä oli ylpeyttä pelissä. He puolustivat todella hyvin, olivat kurinalaisia ja uhkailivat vastahyökkäyksillä. Valtavat kehut heille, he ansaitsivat yhden pisteensä, Englannin valmentaja Gareth Southgate näki.

Southgate otti kaikki kolme kärkipelaajaansa - Harry Kanen, Raheem Sterlingin ja Jack Grealishin - vaihtoon toisella jaksolla.

- Halusimme saada kipinää. Meillä oli vaikeuksia luoda avopaikkoja. Toivoimme, että siinä kohdassa tuoreet jalat tuottaisivat niitä, Southgate kertoi.

Englanti johtaa kahdeksan kierroksen jälkeen I-lohkoa. Puola vaanii kolmen ja Albania viiden pisteen päässä, kun kierroksia on jäljellä kaksi.

Tiistain kompuroinnista huolimatta Englannilta löytyy itseluottamusta.

- Meidät on syystä rankattu maailmassa kolmanneksi (FIFA Ranking). EM-kisojen loppuotteluun pääseminen oli askel oikeaan suuntaan, mutta emme ole vielä perillä. Me tiedämme, että tällä ryhmällä pelaajia meidän täytyy saavuttaa jotain. On sääli, jos emme saavuta, Englannin puolustaja Kyle Walker totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07