Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Brasilia palasi pikaisesti voittokantaan MM-karsinnassa - "Tulee olemaan todella vaikeata unohtaa tätä iltaa"

15.10.2021 - 7:00:00


Brasilia palasi voittokantaan jalkapallon Etelä-Amerikan MM-karsinnassa torstaina. Kotikentällään pelannut Brasilia jyrisi Uruguayn 4-1.

Brasilia oli kärsinyt ensimmäisen pistemenetyksensä jäätyään edellisessä ottelussa maalittomaan tasapeliin Kolumbian vieraana. Nyt Brasilia karkasi 2-0 -johtoon jo ensimmäisen 20 minuutin aikana Neymarin ja Raphinhan osumilla.

Raphinha osui uudestaan toisella puoliajalla. Gabriel Barbosa viimeisteli loppunumerot sen jälkeen, kun Luis Suarez oli iskenyt Uruguayn ainokaisen.

Ensimmäistä kertaa Brasilian avauskokoonpanossa olleelle Raphinhalle osumat olivat ensimmäiset A-maajoukkueessa.

- Tämä ei voisi olla ikimuistoisempaa minulle. Tässä minä täytän lapsuuden unelmaani. Tulee olemaan todella vaikeata unohtaa tätä iltaa, Raphinha iloitsi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Brasilia, joka on voittanut 11 ottelustaan 10, johtaa Etelä-Amerikan MM-karsintalohkoa kuuden pisteen erolla ennen Argentiinaa. Juuri ennen taukoa syntynyt Lautaro Martinezin maali toi Argentiinalle 1-0 -kotivoiton Perusta torstaina.

Bolivia jyräsi Paraguayn kotonaan 4-0 ja Chile Venezuelan kotonaan 3-0. Kolumbia ja Ecuador päätyivät maalittomaan tasapeliin.

Brasilian (31 sarjapistettä) ja Argentiinan (25) kanssa MM-kisapaikoissa ovat tällä hetkellä kiinni Ecuador (17) ja Kolumbia (16). Jatkokarsintaan oikeuttavalla viidennellä sijalla majailee Uruguay (16).

Brasilia ja Argentiina ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän kuin karsinnan kahdeksan muuta maata.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08