Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Helmarit jatkaa MM-karsintojaan torstaina - "Meidän on oltava kärsivällisiä”

21.10.2021 - 12:19:00


Suomen naisten jalkapallomaajoukkue jatkaa MM-karsintojaan torstai-iltana kohtaamalla vieraskentällä Georgian. Suomi hakee jatkoa voittoisalle MM-karsintojen alulle.

Suomi avasi MM-karsinnat kotikentällään 2-1-voitolla Slovakiasta. Lokakuun maajoukkueikkunassa ovat vastassa Georgia sekä Irlanti. Ensimmäinen ottelu tulee vastaan varsin nopeasti, sillä joukkue kokoontui yhteen maanantaina, jonka jälkeen joukkue lähti kohti Georgiaa.

– On ollut hieman stressaavaa, mutta oli todella hyvä kokoontua Suomessa ja harjoitella siellä kaksi kertaa. Samalla olemme joutuneet olemaan varovaisia pelaajien kanssa, sillä moni heistä pelasi seuroissaan vasta sunnuntaina, Suomen päävalmentaja Anna Signeul kertoo Palloliiton sivuilla.

Suomi joutuu lähtemään Georgia-otteluun ilman USA:ssa pelaavaa tähtipelaajaansa Natalia Kuikkaa, joka jäi valmistautumaan tulevaan Irlanti-peliin.

– Hänellä on ollut neljä ottelua kahteen viikkoon. Natalia pelaa tällä hetkellä pelipaikkaa, jossa häntä ei pystytä kierrättämään jonkun muun pelaajan kanssa ja matkustamista on tullut todella paljon. 12 tunnin aikaero vielä päälle. Sovimme yhdessä, että on parempi, ettei hän matkusta lisää.

Georgia avasi MM-karsinnat 0-4-tappiolla Ruotsille, mutta Signeul varoittaa arvaamattoman vastustajan vaarallisuudesta.

– Heillä on vahvuudet hyvässä hyökkääjässä, keskikenttäpelaajassa ja maalivahdissa. Georgian keskilinja on siis melko hyvä. He puolustavat matalalla, ja Ruotsi esimerkiksi oli kovin turhautunut heitä vastaan, koska maalinteko oli vaikeaa.

– Ei siis tule olemaan helppoa ja siksi meidän on oltava kärsivällisiä sekä fiksuja. Kenttä on iso ja siksi hyvä, mutta epätasainen. Sen takia on otettava huomioon riskit maassa pelaamisen suhteen, Signeul pohtii.

Suomen ja Georgian välinen ottelu alkaa kello 18.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08