KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaispelaajalle uran paras pistesaalis yliopistoparketilla

12.1.2017 - 07:22:24


Toledon paidassa koripallon naisten yliopistosarjaa Yhdysvalloissa pelaava Sara Rokkanen iski kauden parhaat yhdeksän pistettä, kun Toledo päihitti Buffalon. Heidi Byrd oli joukkueensa tehokkain pistenainen Houston Baptistin kaatuessa Central Arkansasille.

Tulokaskauttaan rapakon takana uurastava PuHu Juniorien kasvatti Sara Rokkanen iski uransa parhaan pistesaaliin NCAA-parketeilla, kun Toledo otti vakuuttavan 73–64 (40–30) -voiton Buffalosta ja venytti voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi.

Rokkanen pelasi hyvät 20 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Hän lisäsi tilastoihinsa puolustuspäässä yhden torjunnan sekä pallonriiston. Toledo on voittanut kahdeksan kymmenestä viimeisimmästä ottelustaan.

Houston Baptist kärsi NCAA-parketeilla keskiviikkona jo kolmannen tappionsa putkeen, kun se kaatui Central Arkansasin käsittelyssä karuin lukemin 49–80 (18–43). Heidi Byrd iski Houstonille joukkueen suurimman saaliin 12 pistettä. Lisäksi hän keräsi kolme levypalloa. Byrd pelasi jättimäiset 40 minuuttia.

Elina Koskimiehen edustama American University nappasi toisen voittonsa putkeen, kun se kaatoi Boston Universityn kotonaan 73–62 (34–33). Koskimies avusti voitossa pelaamalla 11 minuuttia säkittämällä yhden kolmen pisteen heiton ja vapaaheiton. Lisäksi hän tilastoi kaksi syöttöä ja yhden pallonriiston.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Pukille uusi seura

21.5.2018 22:23:41