KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susijengi-pelaajille tappioita eurokentillä

12.1.2017 - 11:52:34


Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Fraport Skyliners nappasi ison voiton keskiviikkoiltana koripallon Mestarien liigassa. Erik Murphy, Lassi Tuovi sekä Sasu Salin joutuivat pettymään omissa europeleissään.

Salinin Gran Canaria koki toisen peräkkäisen tappionsa Eurocupin jatkolohkovaiheessa. Se hävisi vieraskentällä Fuenlabradalle 75-85 (52-49). Salin oli toipunut alaraajavammasta pelikuntoon ja tilastoi 15,5 minuutissa kahdeksan pistettä ja yhden levypallon.

- Tosi vaikeaa. Huonolla puolustuksella on vaikea voittaa, vaikka teimmekin itse pisteitä hyvin. Sitten, kun heittomme eivät enää uponneet, niin siitä alkoi alamäki ja oli vaikea nousta. Nyt pitää sitten voittaa loput ottelut, jos haluamme jatkoon, Salin kertasi ottelua.

Skyliners murskasi kotikentällään tanskalaisen Bakken Bearsin 102-68 (51-28). Huff pelasi ottelussa 19,5 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä. Susijengin kapteeni kirjautti tilastoihin yhdeksän pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön. Voitosta huolimatta Skyliners ei voi yltää lohkossaan enää neljän parhaan joukkoon, mutta parhaiden lohkovitosten vertailussa frankfurtilaiset ovat tällä hetkellä jatkopaikassa kiinni.

Murphyn ja Tuovin SIG Strasbourg koki Mestarien liigassa kirvelevän 82-86 (36-46)-tappion serbialaisen Mega Leksin vieraana. Murphy pelasi ottelussa 14 minuuttia ja tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Strasbourg on lohkossa kolmantena ja taistelee tiukasti lohkon kakkospaikasta. Mestarien liigan lohkovaiheessa on vielä kaksi ottelua pelaamatta.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Pukille uusi seura

21.5.2018 22:23:41