COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuukka Kotin jatko Saksassa epävarma

20.4.2017 - 17:03:13


Tuukka Kotin kausi Saksan ProA-seura Crailsheim Merlinsin kanssa päättyi pettymykseen, kun Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama joukkue putosi puolivälierissä.

Merlins putosi viime kauden päätteeksi Bundesliigasta ja tavoitteena oli nousta pikavauhtia takaisin. Runkosarja sujui joukkueelta erinomaisesti joukkueen sijoituttua toiseksi ja päättäen runkosarjan yhdeksään peräkkäiseen voittoon. Pudotuspeleissä tuli kuitenkin seinä vastaan, kun Oettinger Rockets ryöväsi kotiedun itselleen ensimmäisessä pelissä ja vei ottelusarjan lopulta voiton 3-1.

Kotti siirtyi viime kesänä joukkueeseen ja viihtyi sekä seurassa että maassa erinomaisesti. Pelillisesti kausi meni pudotuspelejä lukuun ottamatta hyvin.

- Tämä oli hieno kokemus ja pelasimme mahtavan runkosarjan. Minulla oli pieni loukkaantuminen kesken kauden, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen. Pelasimme runkosarjassa koko ajan nousujohteisesti, mutta se ei ikävä kyllä kantanut loppuun asti. Itselläni ei ole muuten mitään valittamista. Hienoja pelejä, upeita tapahtumia ja tämä oli hieno liiga pelata, kauden keskiarvoikseen 9,6 pistettä, 5,9 levypalloa ja 1,6 syöttöä tilastoinut Kotti hehkutti.

Kotilla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta, mutta hän aikoo kartoittaa myös vaihtoehtoja.

- Nyt tässä on pistetty pariksi päiväksi kroppa ja aivot narikkaan ja huilattu vähän. Hiljalleen aletaan pohtia mitä tehdään ensi kauden suhteen. Kovasti kiinnostaisi jäädä, sillä nyt tuntuu siltä, että homma jäi vähän kesken. Täytyy kartoittaa mitä muita vaihtoehtoja on ja seuraavina viikkoina päätöksiä varmasti tehdään.

- Vielä ei ole mitään muita vaihtoehtoja ja tässä lähdetään tyhjältä pöydältä. Olemme viihtyneet täällä hyvin ja on aika todennäköistä, että jäämme tänne.

Iisalon sopimus jatkuu ensi kauteen ja se painaa myös Kotin vaa’assa, kun päätöksenteon aika on.

- Se on luonnollisesti tärkeä juttu ja iso osa miksi täällä on ollut hyvä olla. Kun on tuttu ja hyvä valmentaja, niin se helpottaa asioita.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

20.4.2018 06:33:16