COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Puola pehmitti Suomen koriksessa

16.7.2017 - 08:38:59


Perjantana Armenian selkeästi voittanut Suomen alle 20-vuotiaiden miesten koripallomaajoukkue ajautui b-divisioonan EM-kisojen toisessa ottelussaan puoliajalla viiden pisteen takaa-ajoasemaan Puolaa vastaan. Puoliajan jälkeen Puola kokosi kymmentä pistettä hipovan johdon, jonka Sudenpennut kirivät vielä kahteen pisteeseen 59-61, kun peliaikaa oli jäljellä enää pari minuuttia. Ikävä kyllä sen lähemmäksi Suomi ei enää päässyt, kun kavennusyritykset kolisivat raudoissa.

- Ensimmäiset 13 minuuttia molemmat joukkueet esittivät todella hyvätasoista koripalloa. Kolmannen neljänneksen alussa Puola teki selkeän vaihdoksen taktiikassa ja ei enää auttanut heittäjistä, vaan pisti meidän takamiehet ajamaan loppuun saakka. Saimme hyviä paikkoja tehdä kori, mutta viimeistely ei ainakaan vielä ollut tarpeeksi kansainvälistä, Suomen päävalmentaja Jyri Lehtonen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

- Nouseminen yhden pallonhallinnan peliksi osoittaa henkistä vahvuutta ja meillä oli omat paikkamme päästä tasoihin. Puola oli kuitenkin tuon verran parempi, Lehtonen jatkoi.

Suomen ykkösnimi oli sentteri Hannes Pöllä (21/4), joka oli omimmillaan toisella puoliajalla, kun Suomi pelasi ahnaasti hänen kauttaan sisältä. Lähimmäksi kaksinumeroisia pistelukemia Pöllän lisäksi ylsi Edon Maxhuni (8/4/3 syöttöä/4 riistoa).

Suomi kohtaa huomenna kolmannessa ottelussaan Belgian kello 18:30.

- Jälleen iso peli meille. Belgialla oli tänään huilipäivä ja he pääsivät valmistautumaan meitä vastaan. Meillä taas kyseessä on kolmas peräkkäinen matsi ja nyt tarvitaan penkiltä lisäenergiaa yhden tai kahden pelaajan verran.

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue voitti ensimmäisen kahdesta ottelusta Venäjää vastaan Kisakallion Susi Training Centerissä jatkoajan jälkeen 79-74 (30-33, 67-67). Venäjä tasoitti ottelun jatkoajalle 16 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta jatkoajalla Suomi määritti tahdin.

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue sai vertaisensa vastustajan suoraan Euroopan huipulta, kun Italia voitti Sudenpennut kotikentällään 50-57. Äärimmäisen tasainen ottelu ratkesi Italialle vasta viimeisen viiden minuutin aikana.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

20.4.2018 06:33:16