COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espanja alkuvaikeuksien kautta välieriin, Saksa hyytyi

12.9.2017 - 20:22:14


Espanja voitti koripallon EM-kisojen puolivälieräottelussa Istanbulissa Saksan pistein 84-72. Saksa johti peliä toisen jakson puoliväliin saakka, mutta kolmannen neljänneksen lopulla Espanja meni menojaan.

Espanjan tehomies oli 28 pistettä heittänyt NBA-tähti Marc Gasol. Hänen veljensä Pau Gasol heitti 19 pistettä.

Saksa puolusti alussa erittäin hyvin. Espanja ei tehnyt pisteitä ensimmäiseen kolmeen ja puoleen minuuttiin ja Saksa johti 7-0.

Hiljalleen Espanja heräili unestaan ja heitot alkoivat uppoamaan. Ensimmäisen jakson jälkeen Saksa johti 19-16.

Espanja siirtyi ottelussa ensi kertaa johtoon toisen neljänneksen puolivälissä Sergio Rodriguezin kolmosella. Saksa pääsi peliin paremmin mukaan taas toisen jakson lopulla. Tauolle mentiin Espanjan johtolukemissa 34-33.

Kolmannella jaksolla edettiin pitkään tasatahtiin. Espanja sai jakson lopussa neljä kolmosta sisään ja kasvatti kaulaa. Ennen viimeistä neljännestä Espanja johti 65-53.

Viimeisellä neljänneksellä Saksa vaikutti väsyneeltä. NBA-pelaajia Dennis Schröderiä ja Daniel Theissia oli kuormitettu, kun Espanja oli pelannut leveämmällä rotaatiolla.

Takaa-ajajaksi Saksasta ei enää ollut. Espanja hallitsi viimeistä jaksoa ja otti selvähkön voiton. Viimeisten minuuttien aikana Saksa oli tyytynyt kohtaloonsa.

Kuva: Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!