COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksan hyvä turnaus ohi: "Meillä oli mahdollisuus voittaa tämäkin peli"

12.9.2017 - 20:50:34


Saksan taival koripallon EM-kisoissa päättyi puolivälieriin. Saksa antoi Espanjalle hyvää vastusta, mutta hyytyi lopussa ja Espanja voitti puolivälierätaiston koriluvuin 84-72.

Saksan takamies Maodo Lo harmitteli, että Espanja pääsi kolmannen jakson lopussa karkumatkalle.

- Espanja ei onnistunut mitenkään vaikeissa heitoissa. Olisimme voineet estää ne. He pääsivät johtoasemaan, jota oli vaikeaa kuroa. Espanja on hyvin organisoitu ja laadukas joukkue, jota vastaan on vaikeaa pelata tappioasemassa, Lo sanoi Sport Contentille.

Saksa pelasi hyvän turnauksen ja pudotti neljännesvälierissä jatkosta Ranskan. Tappio Espanjalle kuitenkin harmitti.

- Meillä oli kohtuullinen turnaus, mutta meillä oli mahdollisuus ehkä voittaa tämäkin peli. Meidän olisi pitänyt pelata puolustuksessamme paremmin, mutta sellaista koripallo on. Turnaus oli ihan hyvä ja voimme rakentaa tästä parempaa, Lo totesi.

Saksalta puuttui EM-kisoista muutama tärkeä pelaaja.

- Meillä on potentiaalia erittäin hyvän rakentamiseen. Meillä on hyviä pelaajia, jotka eivät olleet mukana tässä turnauksessa. Kun kaikki ovat mukana, on meillä erinomainen mahdollisuus menestyä kansainvälisellä tasolla, totesi Lo.

Saksan seuraava tähtäin on MM-kisoissa 2019. Saksa voi olla niissä kisoissa yllättäjä, kun maalla on paljon lupaavia pelaajia. NBA:ssa Atlanta Hawksissa pelaava Saksan pelintekijä Dennis Schröder oli EM-kisoissa erittäin hyvä ja on ottanut isoja askeleita eteenpäin.

Teksti: Otto Palojärvi, Istanbul. Kuva. Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!