COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espanjan NBA-pelaaja kehui kovasti haastanutta Saksaa: "Schröder kuuluu turnauksen top viiteen"

12.9.2017 - 21:06:22


Koripallon hallitseva Euroopan mestari Espanja eteni EM-kisoissa Istanbulissa välieriin. Saksa taipui Espanjalle puolivälieräottelussa koriluvuin 72-84.

Alussa Espanja oli vaikeuksissa ja oli melkein puolet ottelusta takaa-ajoasemassa.

- Saksa pelasi kovaa. He olivat tehneet hyvää scouttausta ja aloittivat mahtavasti. Oli todella vaikea peli, eikä lopputulos osoita pelin todellista kuvaa, kommentoi Espanjan Juancho Hernangomez Sport Contentille.

- Saksa pelasi tasaisen hyvin ja he olivat ahkeria. Dennis Schröder (Saksan pelintekijä) on tämän turnauksen top viisi -pelaajia. Olen todella iloinen, että voitimme, Hernangomez jatkoi.

Toisin kuin neljännesvälieräottelussa Turkkia vastaan, ei Espanja tällä kerralla joutunut yleisön vihellyskonsertin kohteeksi. Hernangomezin mukaan peli ei silti ollut helpompi.

- Oli hyvin erilainen peli. Turkki pelasi kotona faniensa edessä ja saivat siitä tietysti etua. Molemmat pelit olivat kovia. Täytyy parantaa vielä peliä ja olla valmis seuraavaan otteluun.

Välieräottelussa torstaina Espanja kohtaa Latvian tai Slovenian.

- Latvia on yllättänyt positiivisesti ja pelannut erittäin hyvin. Molemmat joukkueet ovat aika samanlaisia. Latvian Kristaps Porzingis on dominoinut koko turnauksen ajan. Tunnen Slovenian pelaajista useampia pelaajia. Se on todella hyvä joukkue. He tekevät kovasti töitä, totesi Hernangomez seuraavasta haasteesta.

Teksti: Otto Palojärvi, Istanbul. Kuva: Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!