COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Slovenia juhlii välieräpaikkaa: "Latviasta voi tulla seuraava Espanja"

13.9.2017 - 01:36:37


Slovenia eteni koripallon EM-kisojen välieriin. Se voitti puolivälieräottelussaan tiistaina Latvian koriluvuin 103-97.

- Oli hieno peli. Olemme todella iloisia, että etenimme neljän parhaan joukkoon. Olemme odottaneet sitä kauan. Mielestäni ansaitsimme tämän, kommentoi Slovenian pelaaja Sasa Zagorac Sport Contentille.

Latvia antoi slovenialaisille kovan vastuksen.

- Minun on kerrottava, että Latvia on todella mahtava joukkue. Luulen, että Latviasta voi tulla seuraava Espanja. He voivat dominoida seuraavat kymmenen vuotta, koska heillä on todella hyviä pelaajia. Toivon heille kaikkea parasta, mutta mielestäni olimme parempia tänään, Zagorac sanoi Latvian joukkueesta.

Slovenia voitti alkulohkossaan Helsingissä kaikki ottelunsa. Zagoracin mukaan menestys johtuu myös erinomaisesta joukkuehengestä.

- Hengitämme yhteen. Kaverit penkiltä, valmennusryhmä ja huoltajat. Kaikki annamme kaikkemme. Mielestäni olemme hieno ryhmä jätkiä ja ansaitsemme välieräpaikan.

Slovenian pelintekijä Goran Dragic on ollut turnauksessa liekeissä, mutta 18-vuotias Luka Doncic on hänkin ollut loistava. Doncic oli Latvia-ottelussa tärkeässä roolissa.

- Sitä on vaikea sanoin kuvailla. Tämä kaveri on aivan uskomaton, vaikka on vasta 18-vuotias. On hankala löytää sanoja, kommentoi Zagorac Doncicista, jota pidetään eurooppalaisen koripallon jopa suurimpana lupauksena.

Välieräottelussa torstaina Slovenia kohtaa Espanjan.

- Emme ole vielä ajatelleet sitä. Meillä on aikaa valmistautua peliin. Nyt on aika rentoutua ja iloita tästä voitosta. Huomenna on uusi päivä, Zagorac sanoi Espanja-pelistä.

Slovenian serbialaisvalmentaja Igor Kokoskov laittaa suosikin paineet espanjalaisille.

- Espanja on tämän turnauksen suosikkijoukkue. Heidän joukkueensa kokoonpano on vaikuttava. Kunnioitamme Espanjan maajoukkuetta, mutta emme pelkää ketään. Olemme valmiita pelaamaan. Tässä pelissä koripallossa mitä vain voi tapahtua, Kokoskov totesi.

Teksti: Otto Palojärvi, Istanbul. Kuva: Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!