COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripallon EM-puolivälierissä hämmästyttävän vähän katsojia

13.9.2017 - 02:29:17


Koripallon EM-kisojen puolivälieristä kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Istanbulin Sinan Erden-areenalla tiistai-iltana. Espanja kohtasi Saksan ja Latvia Slovenian, mutta kumpikaan peli ei ollut todellakaan yleisömenestys.

Espanjan ja Saksan ottelua seurasi paikan päällä vain 1843 katsojia. Espanjalla oli muutamia faneja, mutta Saksan lippuja areenalla ei näkynyt ollenkaan.

Slovenian ja Latvian ottelussa tunnelmaa oli vähän enemmän, kun molemmilla joukkueilla oli hallissa faneja. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 2651.

Sinan Erden-areenalle mahtuu noin 16 000 katsojaa. Viime sunnuntain Turkki-Espanja -ottelukaan ei vetänyt areenaa aivan täyteen, vaikka tunnelma siinä pelissä oli huikea.

Turkissa koripallo on suosittua, mutta muiden kuin Turkin ottelut eivät näytä yleisöä kiinnostavan. Ongelmana voi olla Sinan Erden -areenan sijaintikin. Areena sijaitsee lentokentän liepeillä ja Istanbulin jättikaupungissa etäisyydet ovat pitkiä. Metrolla ja pikaratikalla matka kaupungin toiselta laidalta lentokentälle kestää pari tuntia ja liikenneruuhkat Istanbulissa ovat valtavia.

Tiistain otteluissa Espanja voitti Saksan 84-72 ja Slovenia Latvian 103-97.

Teksti: Otto Palojärvi, Istanbul. Kuva: Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!