COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuplakunnia - Los Angeles Lakers jäädyttää kaksi Kobe Bryantin numeroa

13.9.2017 - 06:44:45


Koripallon NBA-liigan Los Angeles Lakers kunnioittaa legendaarista Kobe Bryantia erityisellä tavalla. Lakers jäädyttää Bryantin molemmat pelinumerot 8 ja 24.

Bryantin paidat nousevat Lakersin kotihallin kattoon 18. joulukuuta Golden State Warriorsia vastaan pelattavan ottelun tauolla.

- Kasvaessani lapsena Italiassa unelmoin aina, että paitani roikkuisi Lakersin hallin katossa, mutta en todellakaan unelmoinut, että niitä olisi kaksi, Bryant sanoi Lakersin verkkosivuilla.

Bryant edusti Lakersia 20 kauden ajan ja voitti NBA-mestaruuden viisi kertaa. Hän lopetti uransa 2016. Bryant on kaikkien aikojen NBA-pistelistalla kolmantena Kareem Abdul-Jabbarin ja Karl Malonen jälkeen.

- Koskaan ei ollut epäilystä etteikö tämä päivä tulisi. Ainoa kysymys oli vain, että milloin. Jälleen kerran Lakers-fanit tulevat juhlimaan sankariamme ja jälleen kerran vastustajamme tulevat olemaan kateellisia legenadaarisesta Kobe Bryantista, Lakersin pääomistaja Jeanie Buss julisti.

Lakers on aikaisemmin jäädyttänyt yhdeksän numeroa: Wilt Chamberlain (13), Elgin Baylor (22), Gail Goodrich (25), Earvin "Magic" Johnson (32), Kareem Abdul-Jabbar (33), Shaquille O'Neal (34), James Worthy (42), Jerry West (44) ja Jamaal Wilkes (52).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!