COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susijengin tiputtanut Italia jäi pahasti Serbian jalkoihin

13.9.2017 - 23:15:33


Serbia saavutti paikan koripallon EM-kisojen välieriin kaadettuaan Istanbulissa keskiviikkona Italian pistein 83-67. Serbia karkasi Italialta kolmannella jaksolla, eikä Italiasta ollut enää takaa-ajajaksi.

Välierissä perjantaina Serbia kohtaa Venäjän. Puolivälierässään Venäjä voitti Kreikan pistein 74-69.

Ottelun alkuminuuteilla pääosaa esitti puolustus. Serbia ei saanut ensimmäisen neljän minuutin aikana yhtään pistettä, mutta Italiakin teki vain viisi pistettä kahdesta korista.

Vähitellen Serbia sai hyökkäyspelinsä kuntoon. Se nousi seitsemän pisteen tappioasemasta 18-17 -johtoasemaan, kun ensimmäinen neljännes päättyi.

Toisen neljänneksen alussa Serbia kasvatti johtoaan ja johti jakson puolivälissä jo seitsemällä pisteellä. Johto kasvoi entistä enemmän ja tauolle mentiin Serbian komennossa pisteiden oltua 44-33.

Italia ei kolmannella jaksollakaan tahtonut löytää keinoja Serbian pysäyttämiseksi. Jakson puolivälissä Serbia johto jo 54-40.

Italia pääsi jakson lopulla peliin hieman paremmin mukaan, mutta ei saanut kurottua etumatkaa merkittävämmin. Viimeiselle neljännekselle lähdettiin Serbian johtolukemissa 59-48.

Viimeisellä neljänneksellä Serbia pysyi keulilla. Italia sai jakson puolivälissä kurottua eron kahdeksaan pisteeseen, mutta hätää Serbialla ei ollut. Jännitystä ei lopussa ollut Italian kadotettua puhtinsa,

Kuva: Fiba.Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!