COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Loistava ominaisuus tässä liigassa" - Bullsin valmentaja iloinen Markkasen onnistumisesta

12.10.2017 - 06:05:39


Lauri Markkasella on takanaan kaksi harjoitusottelua koripallon NBA-liigassa. Ensimmäinen sujui vaisuissa merkeissä, toinen loistavasti.

Viime sunnuntain kotitappiossa New Orleans Pelicansia vastaan Markkasen heitto oli kateissa. Hän ei saanut kuudesta kolmosyrityksestään yhtään sisään ja kaikista yhdeksästä pelitilanneheitosta vain yhden.

Tiistain vierasvoitossa NBA:n eliittiin kuuluvaa Cleveland Cavaliersia vastaan Markkanen oli iskussa.

- Hänellä on myös ilkeä puolensa, mistä tykkäämme. Hän ei anna periksi ketään vastaan. Vaikka hän ei pelannut sinä yhtenä päivänä loistavasti, niin hän on ensimmäisenä jätkänä salilla. Huomasi kyllä, että häntä häiritsi se, että debyytti ei sujunut hyvin. Oli hienoa nähdä, että hän toipui siitä, Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg sanoi Cavaliers-ottelun jälkeen seuran verkkosivuilla.

Markkanen teki tiistaina 18 pistettä, joista 15 viimeisellä neljänneksellä.

- Yksi asia mistä emme koskaan ole huolissamme on Laurin heitto. Hänellä on kaunis heitto. Hän tulee jatkamaan heittämistä. Hänellä on hieno itseluottamus, mikä on loistava ominaisuus tässä liigassa 21-vuotiaalle. Rakastin hänen aggressiivisuuttaan ottelun toisella puoliskolla, Hoiberg kehui 20-vuotiasta Markkasta.

Markkanen laittoi tiistaina seitsemästä kolmosyrityksestään neljä sisään. Kaikki pelitilanneyritykset upposivat 58,3 prosentin (7/12) tarkkuudella. Suomalainen oli iloinen, että pääsi pikaisesti muuttamaan fiiliksen sunnuntain pettymyksestä.

- Rakastan sitä tässä työssä, että seuraava ottelu tulee nopeasti vastaan. Edellinen ottelu oli ensimmäiseni. Olin hieman hermostunut ennen sitä. Mutta ei ole mitään syytä menettää yöunia. Teen hommani ottelun jälkeen, puhumme siitä, mitä teeen eri tavalla, ja jatketaan siitä, Markkanen kertoi.

Chicago isännöi viimeisessä harjoitusottelussaan Toronto Raptorsia perjantaina. Bulls aloittaa runkosarjaurakkansa Raptorsin parketilla ensi viikon torstaina eli 19. lokakuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!