COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salin ja Koponen aloittavat Euroliigassa: "Nyt haluamme menestyä"

12.10.2017 - 12:29:59


Euroopan kovin seurajoukkueiden kilpailu, Euroliiga, pyörähtää käyntiin torstaina. Suomalaispelaajista mukana nähdään tällä kaudella Sasu Salin sekä Petteri Koponen.

Koponen pelasi jo viime kaudella Euroliigaa Barcelonan mukana. Barcelonan osalta kilpailu päättyi kuitenkin pettymykseen, sillä se jäi lopulta pudotuspelien ulkopuolelle. Täksi kaudeksi rima on asetettu korkeammalle.

- Uusi joukkue ja uudet tavoitteet ja haluamme luonnollisesti menestyä Euroliigassa tällä kaudella. Pääsemme heti ensimmäisessä ottelussa kunnon testiin, kun kohtaamme Panathinaikosin. Näemme heti siinä missä menemme ja se on meille hyvä mittari, Koponen kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Barcelona kompastui viime kaudella erityisesti loukkaantumisiin. Joukkue ei koko kauden aikana päässyt juuri täysilukuisena pelaamaan. Täksi kaudeksi Barcelona kokosi laajan materiaalin uuden päävalmentaja Sito Alonson johdolla. Alonso on myös pyörittänyt Espanjan liigassa laajaa rosteria jakaen tasaisesti peliaikaa pelaajilleen.

- Olemme peluuttaneet joukkuetta aika tasaisesti ja vaihtelevasti. Haemme edelleen asetelmia ja juttuja joukkueessa. Tässä on pitkä kausi edessä. Meillä on laaja materiaali ja olemme varmasti oppineet viime kaudesta, jolloin meillä oli tosi paljon loukkaantumisia.

Salin pelasi Euroliigaa kolmen kauden ajan Olimpija Ljubljanan riveissä kausina 2010-13 ja pääsee tekemään nyt paluun parrasvaloihin.

- Siistiä päästä taas kuulemaan Euroliigan tunnusmusiikit ja päästä pelaamaan näitä pelejä, Malagan riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Salin hehkutti.

- Ihan hyvin on mennyt. Meille on tullut pelaajia vielä aika myöhään mukaan, joten siinä mielessä ihan OK. Hieman paremmalla pelillä olisimme voineet kääntää sen tappiollisenkin pelin meille, sillä se oli aika tiukka. Parantaa pitää kuitenkin vielä.

Euroliiga pelataan tällä kaudella 16 joukkueen sarjana, jossa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti. Runkosarjan päätteeksi kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin.

Malaga pääsi mukaan Euroliigaan täksi kaudeksi voitettuaan Eurocupin viime vuonna. Joukkueen ensimmäisenä tähtäimenä on selviytyminen kahdeksan parhaan joukkoon.

- Pudotuspelit ovat ehdottomasti tavoitteena. Tiukkoja pelejä on luvassa ja jokainen peli on vaikea. Siistiä päästä taas pelaamaan näitä otteluja, iloitsi Salin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14