COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vahva kolmas neljännes - näin Lauri Markkasen NBA-debyytti eteni

20.10.2017 - 05:06:06


Lauri Markkanen pelasi torstain NBA-debyytissään 33 minuuttia. Hän teki 17 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Markkasen Chicago Bulls taipui Toronto Raptorsin hallissa 101-117.

Näin Chicagon avausviisikossa olleen Markkasen NBA-debyytti eteni:

Ensimmäinen neljännes

Markkanen pelasi avausneljänneksellä ensimmäiset 10:20 ennen kuin tuli vaihtoon. Hän sai tililleen ensimmäiset kaksi NBA-pistettään, ensimmäiset kaksi levypalloaan ja menetti pallon kerran. Levypalloista ensimmäinen tuli puolustuspäässä ja toinen hyökkäyspäässä.

Markkanen sai kolmesta heittoyrityksestään yhden sisään. Hänen ensimmäinen NBA-korinsa oli kakkonen ajassa 8:03.

Markkasen ensimmäinen NBA-heittoyritys oli kolmonen kahden minuutin kohdalla. Heitto jäi lyhyeksi. Hän yritti avausneljänneksellä ajaa kerran myös korille, mutta vastassa oli Toronton sentteri Jonas Valanciunas eikä pallo uponnut.

Toinen neljännes

Markkanen palasi parketille, kun toista neljännestä oli pelattu 4:51. Hän sai toisella 12-minuuttisella tililleen yhden pisteen ja kaksi puolustuspään levypalloa.

Markkasen ainoa kakkosyritys jäi lyhyeksi. Hänen uransa ensimmäisistä NBA-vapaaheitoistaan ensimmäinen ei mennyt sisään, mutta toinen upposi.

Markkaselle merkittiin toisella neljänneksellä myös yksi menetys, joka tuli huonosta syötöstä. Hän sai tililleen myös ensimmäisen NBA-virheensä.

Kolmas neljännes

Markkanen pelasi koko kolmannen neljänneksen. Hän teki komeasti 11 pistettä ja heitti vain kerran ohi.

Markkanen teki yhdessä vaiheessa kahdeksan peräkkäistä pistettä Chicagolle. Hän upotti jakson aikana NBA-uransa ensimmäisen kolmosen.

Markkanen aloitti vahvan jaksonsa ajamalla korille. Hän ei onnistunut suoraan, mutta otti oman levypallonsa ja jatkoi pelivälineen sisään.

Markkanen laittoi heti perään NBA-uransa ensimmäisen kolmosen sisään. Hetkeä myöhemmin häntä rikottiin kolmen pisteen heitossa. Markkanen upotti kaikki kolme vapaaheittoaan.

Markkanen päätti kolmannen neljänneksen tehoilunsa 2+1 pisteen suoritukseen. Hän ajoi korille ja pussitti samalla kuin häntä rikottiin. Markkanen laittoi vapaaheiton sisään.

Markkanen kirjautti kolmannella neljänneksellä tililleen myös neljä levypalloa. Hän sai ottelun toisen virheensä ja teki NBA-uransa ensimmäisen torjunnan.

Neljäs neljännes

Markkanen aloitti viimeisen neljänneksen vaihtopenkiltä. Hän tuli sisään ajassa 6:48.

Markkanen upotti illan toisen kolmosensa vajaa pari minuuttia myöhemmin. Ne jäivät hänen illan viimeisiksi pisteikseen. Markkanen ehti sen jälkeen heittää kahdesti ohi kolmen pisteen kaaren takaa ja menettää pallon kerran siinä välissä.

Markkanen tuli lopullisesti pois kentältä minuutti ja 14 sekuntia ennen päätössummeria.

Bulls kohtaa kotiavauksessaan San Antonio Spursin lauantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04