COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petteri Koponen ja Sasu Salin hävisivät Euroliigassa

21.10.2017 - 01:20:43


Koripallon Euroliigassa pelattiin perjantaina toinen kierros. Susijengi-tähdet Sasu Salin ja Petteri Koponen joutuivat maistamaan tappion karvasta kalkkia perjantai-illan otteluissa. 

Salinin Unicaja Malaga vieraili Olympiakosin vieraana Pireuksessa ja joutui tunnustamaan isäntäjoukkueen paremmakseen 75-80 (33-37). Olympiakos karkasi ensimmäisen neljänneksen aikana jo parhaimmillaan jo 15 pisteen johtoon ja piti ohjaksia käsissään, mutta Malaga kiri lopussa vielä peliin mukaan päästen kolmen pisteen päähän, mutta kiri ei riittänyt loppuun asti.

Malagan tilastoista pistää esiin yksi seikkaa, joka ratkaisi ottelun kotijoukkueelle, sillä Malaga heitti vapaaheitot 17/30, kun taas kotijoukkue teki viivalta tehokkaampaa työtä 21/25. 

- Huonon alun jälkeen pääsimme taas peliin mukaan, mutta on hirveän vaikea voittaa pelejä, kun heitämme vaparit noin huonosti ja menetämme palloja niin paljon. Kaikesta huolimatta olimme pelissä mukana, Salin pohti ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Salin pelasi ottelussa 14,5 minuuttia tilastoiden yhden pisteen, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tappio oli Malagan ensimmäinen Euroliigassa.

Koposen Barcelona sen sijaan pelasi Belgradissa Punaisen tähden vieraana ja kärsi kauden avaustappionsa 82-90 (32-44)-lukemin. Barcelona joutui heti takaa-ajajaksi ensimmäisellä neljänneksellä häviten sen 11 pisteellä, mutta päätösneljänneksen kirillä Barcelona käväisi jo pisteen johdossa muutama minuutti ennen loppua. Kotijoukkue oli kuitenkin lopussa vahvempi vieden voiton nimiinsä. 

- Aloitimme huonosti ja ensimmäinen puoliaika oli vähän huonoa ja muutenkin puolustus vuoti tänään. Voitto olisi ollut tarjolla, mutta Euroliigassa vierasvoitot pitää ottaa, eikä niitä kukaan anna, Koponen harmitteli. 

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04