COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripalloilija Taru Tuukkanen teki 20 pistettä Espanja-paluussaan

10.12.2017 - 23:53:07


Paluun Espanjan liigaan tehnyt koripalloilija Taru Tuukkanen aloitti pelinsä Zaragozassa upeasti johdattaen joukkueensa voittoon. Hyviä uutisia kuului myös Saksasta, missä Annika Holopaisen Wasserburg selvitti tiensä Saksan cupin puolivälieriin.

Tuukkanen oli lähes pitelemätön ensimmäisessä ottelussaan Mann-Filter Zaragozan riveissä. Hän tilastoi 31 minuutissa 20 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi syöttöä Zaragozan voittaessa Bembibren 81-70 (36-36).

Tuukkasen sopimus Zaragozaan julkistettiin alkuviikosta, ja hän oli tutustunut tarkkaan joukkueeseen ennen liittymistään seuraan.

- Oli tosi hyvä valmistava viikko. Pääsin nopeasti sisään joukkueeseen ja sain valmentajalta paljon luottoa pelissä, Tuukkanen kertoi.

Zaragozalla on tilillään 11 ottelusta seitsemän voittoa ja on sarjassa neljäntenä.

- Tosi tärkeä voitto joukkueelle ja huikea fiilis itsellä palata Espanjan kovaan liigaan näin, usean kauden ajan Espanjassa pelannut Tuukkanen hehkutti.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa sekä Sophie Weckström että Vilma Kesänen pääsivät niin ikään juhlimaan voittoja.

Weckströmin CB Aros Patatas Hijolusa otti neljännen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä ADBA:n 77-61 (28-31). Weckström jäi neljässä minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Aros on A-lohkon kolmantena yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla.

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoe nappasi toisen peräkkäisen voittonsa, kun se päihitti kotonaan Campus Prometen 68-59 (39-27). Kesänen pelasi ottelussa reilut kahdeksan minuuttia jääden ilman tehomerkintöjä. Real Canoella on nyt 10 ottelusta kuusi voittoa.

Holopainen Saksan cupin puolivälieriin

Saksassa oli cupviikonloppu. Holopaisen Wasserburg selvitti tiensä niukasti kahdeksan parhaan joukkoon voittamalla vieraskentällä Hannoverin 69-67 (42-37). Holopainen heitti 14 minuutissa kuusi pistettä ja otti viisi levypalloa sekä riisti kertaalleen vastustajalta pallon.

Anni Mäkitalon Donau-Riesin taival cupissa päättyi Marburgin käsittelyssä lukemin 72-93 (34-48). Mäkitalo merkkautti itselleen 25 minuutissa neljä pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Italian Serie A2:ssa Evita Iiskola paranteli edelleen alaraajavammaansa, kun hänen joukkueensa Umbertide hävisi kotikentällä Empolille 56-65 (22-28). Umbertiden saldona on kaksi voittoa ja yhdeksän tappiota.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!